Afbeelding

Dru

Creëer het ultieme vuur met een gashaard of houtkachel van Dru. Geniet met Dru van de nieuwste technieken en unieke designs.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Dru

Dru haarden en kachels brengen gezelligheid en sfeer in huis. Dru heeft een breed en uniek assortiment aan gashaarden en houtkachels, alles door eigen designers ontwikkeld en in Nederland geproduceerd. Van Manen is Inspiration Shop van DRU haarden en kachels. Dat betekent dat Van Manen exclusief door DRU geselecteerd en daarmee dé inspiratie-en belevingswinkel is op het gebied van gashaarden en houtkachels. In onze sfeervolle showroom bent u aan het juiste adres voor de complete collectie van DRU.

Eco Wave

Niet te warm en toch een levendig vuur? Dat kan eenvoudig met de Eco Wave techniek van Dru. De innovatieve gashaarden en gaskachels van Dru zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem. Hiermee kunt u het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen, maar met behoud van een schitterend vlambeeld!

Voordelen Eco Wave:

  • Vol en natuurlijk vuur
  • Minder warmteafgifte
  • Besparen op uw energieverbruik

Een greep uit het assortiment van Dru

DRU Maestro 80/3 Eco Wave
Bekijk dit product
Prachtige 3-zijdige gashaard met Eco Wave brandertechniek.
Brandend in de showroom
DRU Diablo Next
Bekijk dit product
Schitterende, hangende gesloten design gashaard van Dru.
Brandend in de showroom
DRU Metro 100XT/3 Eco Wave
Bekijk dit product
Schitterende gashaard van Dru met 3-zijdig vlambeeld.
Brandend in de showroom
DRU Trio
Bekijk dit product
Gaskachel met krachtige uitstraling en hoog vlambeeld.
Brandend in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM