Afbeelding

Faber

Degelijk en duurzaam met een haard of kachel van Faber. Gas, elektrisch of hout? Bij Faber is alles mogelijk.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Faber

Faber produceert degelijke en duurzame kachels en haarden. Van Manen houdt van degelijke, duurzame producten en heeft dan ook de haarden en kachels van Faber in het assortiment. Zo kunt u in onze showroom zelf de sfeer ervaren en de warmte voelen van deze mooie haarden. Faber heeft een grote collectie gashaarden in het assortiment, maar ook aantal houtgestookte en elektrische modellen. Zo is er altijd een Faber die aansluit bij uw wensen en interieurstijl. 

Faber Opti-myst

Faber investeert veel tijd in onderzoek en ontwikkeling van het ultieme vlammenspel voor zijn elektrische haarden. Hoewel een elektrische haard weer een heel ander soort haard is dan een gashaard of houthaard, vindt Faber het heel belangrijk dat ook bij een elektrische haard genoten kan worden van een realistisch vuurbeeld. Het Optimyst vuurbeeld maakt een einde aan het ‘platte vuurbeeld’ bij elektrische haarden. Het 3-dimensionale vuurbeeld met rookeffect zorgt voor een levendig vuurbeeld. . 

Een greep uit het assortiment van Faber

Dimplex Rana
Bekijk dit product
Frameless elektrische inbouwhaard met het realistische Optiflame vlambeeld.
Vergelijkbaar product in de showroom
Faber Solution Premium
Bekijk dit product
Met de Solution van Faber kunt u van meerdere kanten genieten van een sfeervol vlammenspel.
Brandend in de showroom
Faber Jelling
Bekijk dit product
Compacte, sfeervolle gaskachel met een flinke warmteafgifte.
Brandend in de showroom
Dimplex Gala
Bekijk dit product
Elektrische (doorkijk)haard met het 3-dimensionale Opti-myst vuurbeeld.
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM