Afbeelding

Flam

Geniet intens van een stukje vakmanschap en creëer sfeervolle momenten bij de haard met een gashaard van Flam.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Flam

Flam staat voor kwaliteit en personalisatie. Bij iedere haard hebt u verschillende keuzemogelijkheden om zo de haard naar eigen wens aan te passen. Al meer dan 80 jaar zorgt Flam voor innovatieve producten in de wereld van haarden en kachels. Flam legt passie en vakmanschap in hun producten. Passie voor vuur om zo samen intense momenten te beleven bij de haard of kachel. De Ambi gashaarden staan voor speels vuur met meerdere branders, die een volledig variabel vlambeeld creëren. Zo kunt u optimaal genieten. 

Dynamisch vlambeeld

De haarden van Flam staan voor een dynamisch vlambeeld dat door u zelf te regelen is. Het speelse vuur wordt gecreëerd door het unieke concept van 3 of 5 branders die zorgen voor een variabel vlambeeld.

Combi Flam

Van Manen haarden en kachels is een unieke samenwerking aangegaan met Flam, speciaal gericht op appartementenbouw. Het systeem is ontwikkeld om in appartementencomplexen de rookgassen van meerdere gashaarden uit de Flam Ambi reeks gecontroleerd af te zuigen naar één gemeenschappelijk concentrisch rookgaskanaal. Met het Combi Flam systeem kan er tot 12 verdiepingen uitgerust worden met een gashaard. Zo kunt u ook in uw appartement genieten van een sfeervol vuur.

Een greep uit het assortiment van Flam

FLAM AMBI Hoek 70/42
Bekijk dit product
Een strakke haard met maximaal vuurzicht.
Vergelijkbaar product in de showroom
FLAM AMBI Pano 100/42
Bekijk dit product
Prachtige 3-zijdige inbouwhaard met groot zicht op het sfeervolle vlammenspel.
Brandend in de showroom
FLAM AMBI Front 70/42
Bekijk dit product
Sfeervolle liggende haard die volledig aan te passen is naar uw wensen.
Vergelijkbaar product in de showroom
FLAM AMBI Hoek 100/42
Bekijk dit product
De FLAM Ambi gashaard staat voor kwaliteit en personalisatie. ...
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar de showroom!

Beleef wat wij bedoelen met "sfeervolle momenten bij de haard" in de showroom van Van Manen haarden en kachels! Wij tonen en adviseren u altijd de laatste modellen, de nieuwste inbouwmethoden en de meest sfeervolle, veilige en duurzame oplossingen voor uw woning.

SHOWROOM