Vrijstaande gaskachels

Eenvoudig genieten van vuur

Met een gashaard kunt u met maximaal gemak genieten van een sfeervol vuur. Met één druk op de knop verschijnen de betoverende vlammen. U hoeft niets anders te doen dan het u gemakkelijk te maken en te genieten van het vlammenspel. Daar zijn geen woorden voor nodig, dat moet u beleven. In onze veelzijdige showroom vindt u een groot scala aan gaskachels. Beleef de magie van dit betoverende vuur in onze showroom en vind bij Van Manen de haard van uw dromen!

Alle vrijstaande gaskachels

Vuur zonder te stoken

Vroeger was er een kolenvuur. Intens, noodzakelijk, vies… Tegenwoordig is er een gasvuur. Schoon, gemakkelijk, sfeervol en veilig. Zo wordt met een gasvuur alleen nog maar gebruik gemaakt van de positieve eigenschappen van vuur. Ontdek deze pure vorm van vuur bij Van Manen en laat u verleiden.

Alle inbouw gashaarden

Inbouw gashaarden

De basis van genieten

Bij een inbouw gashaard gaat het om vuur. Geen afleiding, alleen maar vuur. Een sfeervol vlambeeld waar u volop van kunt genieten. De Global 100 BF is het perfecte voorbeeld van zo'n inbouwhaard. Deze haard combineert namelijk een sfeervol vlambeeld met zuinig gebruik en een eigentijds ontwerp. De 100 BF onderscheidt zich door zijn eenvoud. Zonder onnodige poespas, gewoon sfeervol genieten. Niets meer, niets minder.

Alles over de Global 100 BF

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen helpen wij u bij uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Bespaar energie met de Eco Wave

Niet te warm en toch een levendig vuur? Dat kan eenvoudig met de Eco Wave techniek van Dru. Hiermee kunt u het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen, maar met behoud van een schitterend vlambeeld!

Wilt u meer weten over deze milieuvriendelijke manier van genieten? Onze adviseur in de showroom kan u precies vertellen waar u op moet letten bij de aanschaf van een gaskachel. Wij helpen u graag bij het maken van een verantwoorde keuze, zodat u onbezorgd kunt genieten van vuur.

Alle ecowave haardenNaar het kenniscentrum

De showroom is altijd actueel

Onze showroom verandert voortdurend. Bij Van Manen vindt u de nieuwste modellen die gebruik maken van de meest moderne technieken, vaak ook nog brandend. Dat is dé reden waarom een bezoek aan Barneveld niet mag ontbreken bij uw zoektocht naar de perfecte haard. Wij delen graag in onze kennis en helpen u bij het maken van de juiste keuze, passend bij uw wensen en interieur.

Alle gashaardenNaar alle nieuwsberichten

Een greep uit ons assortiment...

Bellfires Corner Bell Topsham 3
Bekijk dit product
Een zeer realistisch vuurbeeld, door gebruik van de modernste brandertechnieken. 
Brandend in de showroom
DRU Diablo Next
Bekijk dit product
Schitterende, hangende gesloten design gashaard van Dru.
Brandend in de showroom
Global 60 Triple BF
Bekijk dit product
Compacte 3-zijdige gashaard met schitterend vuurzicht en geringe inbouwdiepte.
Brandend in de showroom
Kalfire GP85/55S
Bekijk dit product
Luxe 3-zijdige gashaard van Kalfire, voorzien van de nieuwste technieken.
Brandend in de showroom

Bij topservice horen topmerken