Gashaard op propaan

Gashaard zonder gasaansluiting

Heeft u geen gasaansluiting in uw woning? Of wordt uw woning omgebouwd om gasloos te wonen? De meeste gashaarden in ons assortiment zijn ook verkrijgbaar voor flessengas (propaan). Zo kunt u toch genieten van de behaaglijke warmte van een gashaard en heeft u directe warmte en sfeer in de ruimte die u wilt. Ook is het mogelijk om uw gashaard later om te laten bouwen naar propaan. Zo kunt u eenvoudig en snel het vuur ontsteken in uw haard op aardgas en op het moment dat uw woning gasloos wordt, de haard laten ombouwen.  

 

Van aardgas naar propaan

Betoverend vuur van een moderne gashaard

Een gasvuur is schoon, gemakkelijk, veilig en verantwoord. Een moderne gashaard maakt alleen gebruik van de positieve eigenschappen van vuur. Ontdek deze pure vorm van vuur bij Van Manen, gashaarden specialist van Nederland.

Een inbouw gashaard wordt strak ingebouwd, zodat de aandacht uitgaat naar het schitterende vlammenspel. Een moderne blikvanger voor uw woning. Een inzet gashaard lijkt op inbouw, maar de plaatsing van een inzet gashaard is meestal eenvoudiger te realiseren, ideaal wanneer u een moderne gashaard wil voor een bestaande situatie.

Alle inbouw gashaarden

Inbouw gashaarden

Vrijstaande gaskachels

Eenvoudig genieten met een moderne gashaard

Met een moderne gashaard kunt u met maximaal gemak genieten van een sfeervol vuur. Met 1 druk op de knop verschijnen de betoverende vlammen en wordt de warmte verspreid. 

Een vrijstaande gashaard kunt u vrijwel overal plaatsen, mits er plaats is voor een rookafvoerkanaal. Voordeel aan een vrijstaande gashaard is dat de warmte aan meerdere kanten voelbaar is en het vuur echt uw kamer in komt. Beleef de magie van dit betoverende vuur in onze showroom en vind bij uw gashaarden specialist in Barneveld de moderne gashaard van uw dromen!

Alle vrijstaande gaskachels

Energie besparen met een moderne gashaard

Niet te warm en toch een levendig vuur? Dat kan eenvoudig met de Eco Wave techniek van Dru. Hiermee kunt u het vermogen van de brander eenvoudig kunt terugbrengen, maar met behoud van een schitterend vlambeeld! Wilt u meer weten over deze milieuvriendelijke manier van genieten? Onze gashaarden specialisten in de showroom kunnen u precies vertellen waar u op moet letten als u een gashaard kopen wil. 

Alle ecowave haardenNaar het nieuws

Verantwoord Verwarmen met gas

Wilt u een gashaard, maar twijfelt u over de aankoop gezien de toekomstplannen van de regering? Speciaal voor u hebben we dit filmpje gemaakt, waarin we u laten zien hoe uw uw woning Verantwoord kan Verwarmen met gas. 

Gas is een schone fossiele brandstof en 95% van alle woningen in Nederland heeft een gasaansluiting. Wordt uw woning gasloos? Onze vakkundige monteurs bouwen een haard op aardgas eenvoudig om naar propaan. 

Naar het blogbericht

 

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Gashaard kopen? Bezoek de gashaarden specialist

Onze showroom verandert voortdurend. Bij gashaarden specialist Van Manen vindt u de nieuwste modellen gashaarden die gebruik maken van de meest moderne technieken, vaak ook nog brandend! Dat is dé reden waarom een bezoek aan Barneveld niet mag ontbreken in uw zoektocht naar de perfecte gashaard. Wilt u een moderne gashaard kopen? Wij delen graag in onze kennis en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor een gashaard, passend bij uw wensen en interieur. Bent u op zoek naar een gashaard voor buiten, zodat u buiten kunt genieten van een sfeervol vuur? Ook dan bent u bij gashaarden specialist Van Manen aan het juiste adres! Ontdek ons uitgebreide en veelzijdige assortiment in onze stijlvolle showroom.

 

Alle gashaardenNaar het nieuws

Vuur in de hoofdrol
bij een moderne gashaard

Bij een inbouw gashaard ligt de nadruk op het vuur. Geen afleiding, alleen maar vuur. Een sfeervol vlambeeld en heerlijke warmte waarvan u volop kunt genieten. De Global 100 BF is het perfecte voorbeeld van zo’n moderne gashaard om in te bouwen. Deze gashaard combineert namelijk een sfeervol vlambeeld met zuinig gebruik en een eigentijds ontwerp. De 100 BF moderne gashaard onderscheidt zich door zijn eenvoud. Zonder onnodige poespas, sfeervol genieten. Niets meer, niets minder.

Alles over de Global 100 BF

Een greep uit ons assortiment...

Bellfires Corner Bell Topsham 3
Bekijk dit product
Een zeer realistisch vuurbeeld, door gebruik van de modernste brandertechnieken. 
Brandend in de showroom
DRU Diablo Next
Bekijk dit product
Schitterende, hangende gesloten design gashaard van Dru.
Brandend in de showroom
Global 60 Triple BF
Bekijk dit product
Compacte 3-zijdige gashaard met schitterend vuurzicht en geringe inbouwdiepte.
Brandend in de showroom
Kalfire GP85/55S
Bekijk dit product
Luxe 3-zijdige gashaard van Kalfire, voorzien van de nieuwste technieken.
Brandend in de showroom

Bij topservice horen topmerken