Vrijstaande gaskachels

Elegantie voorzien van alle gemakken

Met een gashaard kunt u met maximaal gemak genieten van een sfeervol vuur. Met één druk op de knop verschijnen de betoverende vlammen. U hoeft niets anders te doen dan het u gemakkelijk te maken en te genieten van het vlammenspel. Daar zijn geen woorden voor nodig, dat moet u beleven.

Alle vrijstaande gaskachels

Vuur zonder te stoken

Vroeger was er een kolenvuur. Intens, noodzakelijk, vies… Tegenwoordig is er een gasvuur. Schoon, gemakkelijk, sfeervol en veilig. Zo wordt met een gasvuur alleen nog maar gebruik gemaakt van de positieve eigenschappen van vuur. Ontdek deze vorm van vuur bij Van Manen.

Alle inbouw gashaarden

Inbouw gashaarden

De basis van genieten

Bij een inbouw gashaard gaat het om vuur. Een sfeervol vlambeeld waar u van kunt genieten. De Global 100 BF is daar het perfecte voorbeeld van. Deze inbouwhaard combineert een sfeervol vlambeeld met zuinig gebruik en een eigentijds ontwerp. De 100 BF onderscheidt zich door zijn eenvoud. Zonder onnodige poespas, gewoon sfeervol genieten. Niets meer, niets minder.

Alles over de Global 100 BF

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen helpen wij u bij uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Bespaar energie met de Eco Wave

Niet te warm en toch een levendig vuur? Dat kan eenvoudig met de Eco Wave techniek van Dru. Hiermee kunt u het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen, maar met behoud van een schitterend vlambeeld!

Alle ecowave haardenNaar het kachelcentrum

De showroom is altijd actueel

Onze showroom verandert voortdurend. Bij Van Manen vindt u de nieuwste modellen die gebruik maken van de meest moderne technieken, vaak ook nog brandend. Dat is dé reden waarom een bezoek aan Barneveld niet mag ontbreken bij uw zoektocht naar de perfecte haard. Wij delen graag in onze kennis en helpen u bij het maken van de juiste keuze, passend bij uw wensen en interieur.

Alle gashaardenNaar alle nieuwsberichten

Een greep uit ons assortiment...

Bij topservice horen topmerken