Gashaarden bij Van Manen haarden en kachels

  1. 250 haarden en kachels
  2. 100 kachels brandend
  3. 1500 m2 showroom
  4. Uitstekend advies

Met één druk op de knop gezelligheid in huis brengen? Dat kan met een gashaard of gaskachel! Deze haard geeft een aangename warmte af, welke ook eenvoudig beheersbaar is. Gashaarden en gaskachels beschikken in veel gevallen een thermostaatknop, waarmee u de gewenste temperatuur kunt aangeven. U heeft directe controle over de werking van de kachel. Gashaarden van Faber, Kal-fire en Dru zijn ook bedienbaar via een app op uw smartphone of tablet.

Tegenwoordig zijn de gashaarden vrijwel niet te onderscheiden van de houtkachel. De nieuwste technieken creëren een levensecht vuur en geven heerlijke warmte af. Een gashaard combineert sfeer met gemak en biedt ook nog vele mogelijkheden. Of u nu gaat voor klassiek of modern, breed of smal, ingebouwd of vrijstaand, Van Manen haarden en kachels heeft het!

Stoken op gas

Een groot voordeel van stoken op gas is dat vaak u geen ingewikkeld rookkanaal nodig heeft. Het gesloten verbrandingssysteem haalt namelijk de lucht die nodig is voor de verbranding direct van buiten. Hierdoor kan de afvoer in veel gevallen eenvoudig door de gevel of het dak worden geleid. Daarnaast heeft het gesloten verbrandingssysteem geen open verbinding met de kamer. Dit voorkomt dat de verbrandingsgassen in de kamer komt, dit is wel zo veilig. Ook heeft u weinig omkijken naar de gashaard, deze is namelijk onderhoudsvriendelijk. Om u het helemaal gemakkelijk te maken, kiest u ervoor dit onderhoud aan Van Manen haarden en kachels over te laten. Lees hier onze tips & tricks voor gashaarden voor ultiem plezier van uw gashaard.

De mogelijkheden van gashaarden

Gashaarden en gaskachels vindt u in verschillende types. U kunt een gashaard in laten bouwen, maar er zijn ook inzetmodellen. Deze inzet gashaarden zijn ideaal voor plaatsing in een bestaande situatie. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een vrijstaande gaskachel. Wij voeren bekende merken (zoals: Kal-fire, Dru, Faber, Bellfires), maar ook minder bekende merken als Global Fires en Element4.

Gashaarden in onze showroom

Wilt u meer informatie over gashaarden en gaskachels? Kom dan naar de showroom in Barneveld waar onze adviseurs u vrijblijvend helpen. Zij denken met u mee en adviseren over welke kachel het beste bij uw smaak en huis past. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.