Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Type ?
  • Vrijstaande kachel
  • Inbouwhaard
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Prijs

Global Fires Gashaarden

Global Fires beschikt over een ruime collectie (design) gashaarden, geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs. Kies voor exclusieve vormen en gelijktijdig voor gezelligheid en warmte van een Global Fires gashaard. Welke van onze collectie gashaarden past bij u? Klik op één van de gashaarden voor een sfeerimpressie en technische details of om het model te vergelijken met andere modellen gashaarden.

Global Fires Global Fires


Global Fires gashaarden: persoonlijk maatwerk

Bij de haarden van Global Fires bestaat de mogelijkheid om de haard volledig naar eigen wens samen te stellen. Zo kan er worden gekozen voor kiezelstenen of houtblokken als branderdecoratie. Daarnaast kan ook de achterwand en de schouw in verschillende uitvoeringen worden geleverd. Zo heeft u keuze uit een traditionele en warme uitstraling of juist een moderne en strakke uitstraling. Op deze manier kan de haard geplaatst worden in elk interieur zonder hier uit te de toom te vallen.

Kenmerken van de Global Fires gashaard

Het ontwerp van de haarden van Global Fires zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en ultieme afstemming op de wensen van hedendaagse klanten. De modellen kunnen namelijk eenvoudig geplaatst worden en worden gekenmerkt door het ondiepe ontwerp en daarmee geringe inbouwdiepte. Hierdoor neemt de haard relatief weinig ruimte in beslag. Zo hoeft de consument niet hele verbouwingen te organiseren om de haard te plaatsen en komen hiervoor meerdere ruimten in het huis in aanmerking. Ondanks de geringe diepte gaat dit niet ten koste van het zicht op de vlammen en het warme karakter dat ieder model de woonkamer kan bieden. Bekijk de topmodellen als de Global Fires Triple 60 en de Global Fires 100BF!

Gratis Ceraglass interieur bij een gashaard van Global Fires

Bent u op zoek naar een mooie gashaard met een vol vlambeeld, maar tegen een scherpe prijs? Tot 31 mei 2017 krijgt u bij Van Manen haarden en kachels een gratis Ceraglass interieur bij aankoop van een Global Fires haard. 

Global Fires bij Van Manen haarden en kachels

Bekijk hieronder het assortiment van Global Fires. Kom naar de showroom om de modellen te zien en de sfeer te ervaren. Laat u adviseren!

Global Fires