Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Afbeelding

Leenders

De kachels van Leenders zijn in essentie vuurdragers. Harrie Leenders heeft aandacht voor kwaliteit. Er wordt net zo lang geschaafd tot alle details in dienst staan van het vuur. 

Leenders

Vuur staat centraal bij Leenders. Elke haard heeft een eigen ontwerp en daarmee een uniek vuur. Alle haarden worden in het Brabantse Oirschot ontworpen, ontwikkeld en uiteindelijk in productie gebracht. Zo bent u verzekerd van een stukje oer-Hollandse kwaliteit! De collectie van Harrie Leenders bestaat uit een serie unieke vrijstaande houtkachels. Schitterende kachels met een groot vuurzicht zodat u optimaal kunt genieten van de warmte en sfeer van een eigentijds houtvuur.  

Uitzonderlijke kwaliteit van Leenders

De Kwaliteit van een Leenders kachel is uitzonderlijk. De gebruikte materialen gaan lang mee en worden met grote aandacht verwerkt. Het resultaat is een product dat klopt en waarin het vuur centraal staat. 

Voordelen:

  • Oog voor detail
  • Duurzame productie
  • Vuur staat centraal
  • Eenvoudig in gebruik
  • Oer-Hollandse kwaliteit

Een greep uit het assortiment van Leenders

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM