Houtkachels bij Van Manen haarden en kachels

  1. 250 haarden en kachels
  2. 100 kachels brandend
  3. 1500 m2 showroom
  4. Uitstekend advies

Behaaglijk met het gezin op de bank kijkend naar een knetterend vuur: heerlijk genieten! 
Houtkachels zijn echte sfeermakers voor in uw huis en tijdens de koude winterdagen geven de houtkachels een heerlijke warmte. Maar ook tijdens de lente- of herfstdagen zorgen houtkachels voor een aangename bijverwarming.

Bespaar stookkosten met een houtkachel

Houtkachels geven een knus en huiselijk gevoel. En wat dacht u van de voorpret, op zoek naar de beste blokken hout? Goed en duurzaam stoken vergt voorbereiding. Bekijk onze stooktips hier.
Naast het stoken hebben houtkachels ook verschillende mogelijkheden. U kunt uw kachel bijvoorbeeld laten inbouwen of juist vrijstaand in de woonruimte plaatsen. Daarnaast kunt u ook kiezen om de CV-ketel te vervangen door een houtkachel of houthaard, zo bespaart u veel op energiekosten. Bekijk onze collecttie houtkachels voor de mogelijkheden!

In onze showroom vindt u een groot aanbod aan houtkachels en houthaarden. Er staan altijd een aantal houtkachels te branden, zodat u direct het gezellige gevoel krijgt. Kom eens langs in Barneveld of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs, zij staan voor u klaar!

Houtkachels In alle stijlen

Houtkachels vindt u bij Van Manen haarden en kachels in allerlei stijlen, materialen, maten en kleuren. De toenemende populariteit van houtkachels komt ook door de prachtige designs van bekende, maar ook minder bekende, merken. Van stoer tot klassiek: voorzien van de laatste technieken combineren fabrikanten de sfeer en het gevoel van weleer met prachtige features en kenmerken.

Het beste aanbod vindt u bij Van Manen haarden en kachels. Zo kunt u bij ons een houtkachel nemen met een prachtig zicht op het vuur, of een centrale houthaard die als blikvanger dient. Wij hebben houtkachels van alle topmerken (zoals: Kal-fire, Jotul, Dik Geurts en Spartherm) maar ook minder bekende merken (zoals: Altech, Ruegg, Contura, etc.). Ga samen met één van onze adviseurs op zoek naar een oplossing die past bij uw wensen.


Leer een goed vuur stoken tijdens één van onze stookavonden!

Door tegenstanders en gedupeerden van overlastsituaties wordt het stoken van hout als "ouderwets" en "ongezond" neergezet. Onjuist, vinden wij bij Van Manen haarden en kachels. Het stoken van hout, mits wordt voldaan aan de juiste voorwaarden, is juist een bijzonder verantwoorde en daarnaast ook nog sfeervolle wijze van verwarmen. Tijdens onze stookavonden leren wij u er alles over.

Van Manen haarden en kachels organiseert verschillende stookavonden om u te leren hoe u op de juiste manier uw houtkachel stookt en dus extra geniet van het houtvuur. Daarvoor gebruiken we verschillende haarden in onze showroom. U kunt zich hier aanmelden voor 1 van deze stookavonden.

Houtkachels bij van Manen haarden en kachels

Wilt u meer weten over houtkachels of de sfeer van de houtkachel proeven? Dan bent u welkom in de showroom van Van Manen haarden en kachels in Barneveld! Laat u door onze experts adviseren over welke houtkachel het beste bij uw wensen en smaak past. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Van Manen haarden en kachels.