Vrijstaande houtkachels

Sfeervol genieten van vuur

Wat is het heerlijk om samen met vrienden of familie bij de haard te zitten en te genieten van een knetterend houtvuur. Houtkachels zijn echte sfeermakers in huis en tijdens koude winterdagen geven ze een heerlijke warmte. Maar ook in de lente en tijdens frisse herfstdagen is een houtkachel van toegevoegde waarde. Het zorgt voor een unieke sfeer, maar ook voor een zeer aangename bijverwarming. Vuur dat zorgt voor een extra stukje gezelligheid.

Alle vrijstaande houtkachels

Alsof de haard er altijd al was

Wanneer u kiest voor een houtkachel, zult u binnen een korte tijd niet meer zonder kunnen. Een houtkachel is namelijk van grote toegevoegde waarde voor uw woning. Niet alleen kunt u genieten van een schitterend vuur en wegdromen in het dansende vlammenspel. Ook wordt uw kamer op een sfeervolle manier verwarmd. Nostalgie in een eigentijds jasje. Hout stoken kan namelijk op een verantwoorde manier. Van Manen helpt u graag bij uw zoektocht naar de kachel of haard van uw dromen.

Alle inbouw houtkachels

Inbouw houtkachels

Jotul F163

Eigentijdse vormgeving, een optimaal rendement en een goed passend vermogen, deze eigenschappen komen samen in de Jøtul F163. Deze sfeervolle vrijstaande houtkachel is passend bij een goed geïsoleerde woning of een wat kleinere woonkamer. De Jøtul F163 is eenvoudig in gebruik en past met zijn moderne uiterlijk in vrijwel ieder interieur. Wilt u meer weten over deze schitterende houtkachel of alles leren over verantwoord stoken met een houtkachel? Neem contact met ons op. Wij delen onze kennis graag.

Bekijk deze kachel hier!

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Leer verantwoord hout stoken tijdens onze stookavond

Wie kan het nog? Goed hout stoken? Onze voorouders leerden dat door overlevering van generatie op generatie. Tegenwoordig, in een tijd waarin hout stoken minder vanzelfsprekend is en elke houtkachel net weer anders werkt, is het nog meer van belang om goed te leren stoken. Van Manen haarden en kachels organiseert daarom door het jaar verschillende stookavonden. Zo leert u om op een verantwoorde, milieubewuste manier hout te stoken die past bij de moderne toestellen.

Naar het informatiecentrum

Onze showroom is altijd actueel

De showroom van Van Manen verandert voortdurend. Bij ons vindt u de nieuwste modellen die gebruik maken van de meest moderne technieken, vaak ook nog brandend! Dat is dé reden waarom een bezoek aan Barneveld niet mag ontbreken bij uw zoektocht naar de perfecte haard. Wij delen graag in onze kennis en helpen u bij het maken van de juiste keuze, passend bij uw wensen en interieur.

Alle vrijstaande houtkachelsNaar alle nieuwsberichten

Een greep uit ons assortiment...