Vrijstaande houtkachels

Geniet van een moderne houthaard

Wat is het heerlijk om samen met vrienden of familie bij een houthaard te zitten en te genieten van een knetterend houtvuur. Een moderne houthaard is een echte sfeermaker in huis en tijdens koude dagen geeft deze een heerlijke warmte af. Ook in de lente en tijdens frisse herfstdagen is een houthaard van toegevoegde waarde. Het zorgt namelijk voor een unieke sfeer en aangename bijverwarming. Vuur dat zorgt voor een extra stukje gezelligheid. 

Wilt u een vrijstaande houthaard kopen? Een vrijstaand model kunt u vrijwel overal plaatsen, mits er ruimte is voor een goede afvoer. Groot voordeel is dat de warmte van alle kanten voelbaar is. 

Alle vrijstaande houtkachels

Houtkachel specialist Van Manen wakkert het vuur aan

Vuur doet wat met mensen. Zodra de houtblokken in de haard zijn geplaatst en het vuur wordt ontstoken, verandert de omgeving. De magische gloed van de houthaard betovert de kamer. Er ontstaat een sfeer van genegenheid en openheid. Niet alleen het vuur in de moderne houthaard brandt vol passie, ook uw eigen innerlijke vuur wordt aangewakkerd.

Wilt u een inbouw houthaard kopen? Wij staan voor u klaar van oriëntatie tot nazorg. Onze adviseurs zijn experts op het gebied van de moderne houthaard en vertellen u graag waar u op moet letten. Natuurlijk staan uw wensen hierbij centraal. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste keuze maakt en thuis optimaal kunt genieten van een sfeervol vlammenspel van uw moderne houthaard.

Alle inbouw houtkachels

Inbouw houtkachels

Houthaard Jotul F163 bij de houtkachel specialist

Eigentijdse vormgeving, een optimaal rendement en een goed passend vermogen, deze eigenschappen komen samen in de Jotul F163. Deze sfeervolle vrijstaande houthaard past uitstekend in een goed geïsoleerde woning of een wat kleinere ruimte. Met de Jotul F163 kunt u van 3 kanten genieten van het sfeervolle vlammenspel. Door de ronde vormen en 2 poten is de kachel ook ideaal voor plaatsing in een hoek.

Wilt u een houthaard kopen van fabrikant Jotul? Dan gaat u voor een stukje Noors vakmanschap. Uw houtkachel specialist in Barneveld heeft een uitgebreid assortiment Jotul toestellen in de houtkachel showroom staan. 

Bekijk deze kachel hier

 

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Verantwoord stoken

Hoe kan u uw woning Verantwoord Verwarmen met een houtkachel? Wij nemen u middels dit filmpje graag mee in onze visie. Een eigentijdse houtkachel is namelijk niet alleen een echte sfeermaker, maar bij verantwoord gebruik ook een CO2 neutraal toestel.

Al onze toestellen zijn 'EcoDesign Ready', dat betekent dat ze nu al voldoen aan de strengere eisen die in 2020 in Nederland van kracht gaan. Wilt u meer weten over Verantwoord Verwarmen? Bekijk het filmpje, bezoek onze showroom of lees meer in het kenniscentrum.

Naar het kenniscentrum

Houtkachel showroom altijd actueel

De showroom van houtkachel specialist Van Manen verandert voortdurend. Bij ons vindt u de nieuwste modellen houthaarden die gebruik maken van de meest moderne technieken. Een groot aantal toestellen zijn brandend te bewonderen in de houtkachel showroom. Zo kunt u het beste ervaren en beoordelen welke houthaard aansluit bij uw wensen en interieur. Een bezoek aan de houtkachel specialist mag dan ook niet ontbreken bij uw zoektocht naar de perfecte houthaard.

De moderne houthaard hebben wij in diverse varianten zoals vrijstaand, inbouw, inzet of hangend. Bent u op zoek naar een moderne houthaard buiten? Dan kunnen wij u niet helpen. Van Manen staat namelijk voor verantwoorde verwarming en volgens ons past een houthaard buiten niet in dit plaatje. Breng een bezoek aan de houtkachel showroom en vind bij de kachelspecialist die moderne houthaard die precies aansluit bij uw wensen.

Alle vrijstaande houtkachelsNaar alle nieuwsberichten

Een greep uit ons assortiment...

Kalfire W71/62F
View this product
Moderne, vierkante fronthaard met ruim zicht op de vlammen.
Brandend in de showroom
Dik Geurts Instyle 700
View this product
Stijlvolle inbouwhaard met schitterend breed vuurbeeld.
Brandend in de showroom
Jøtul F 163
View this product
De Jøtul F163: een moderne houthaard ideaal voor plaatsing in een hoek.
Vergelijkbaar product in de showroom
Contura 556 Style Glass
View this product
De prachtige glazen deur zorgt voor een moderne, strakke uitstraling.
Vergelijkbaar product in de showroom