Vrijstaande houtkachels

Elegant met alle gemakken

Wat is het genieten om samen met vrienden of familie op de bank te zitten en te kijken naar een knetterend vuur. Houtkachels zijn echte sfeermakers in huis en tijdens koude winterdagen geven ze een heerlijke warmte. Ook tijdens lente- en herfstdagen zorgt een houtkachel voor aangename bijverwarming. Het zorgt voor een extra stukje gezelligheid.

Alle vrijstaande houtkachels

Alsof de haard er altijd al was

Heeft u eerder een houtvuur gehad? Dan kunt u niet ontkennen dat het ervaren van de huiselijke sfeer zo gewoon is, dat u er niet aan hoeft te wennen. Alsof die gezellige sfeer er altijd al was. Nostalgie in een eigentijds jasje. Eigentijds, want hout stoken kan gewoon nog steeds op een verantwoorde manier. In de haard of kachel van uw dromen.

Alle inbouw houtkachels

Inbouw houtkachels

Jotul F163

Het toppunt van eigentijdse vormgeving, optimaal rendement en een goed passend vermogen. Passend vermogen? Jazeker, passend bij een goed geisoleerde woning of bij een wat kleinere woonkamer. Verantwoord stookgedrag begint bij de juiste haard of kachel. De Jotul F163 past in vrijwel elke ruimte en laat zich probleemloos bedienen. Wij leren u er alles over.

Bekijk deze kachel hier!

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen Helpen wij u in uw zoektochtnaar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Leer goed hout stoken tijdens onze stookavond

Wie kan het nog? Goed hout stoken? Onze voorouders leerden dat door overlevering, van generatie op generatie. Nu, in een tijd waarin hout stoken anders is, moet je als stoker nog steeds leren hoe je een goed vuur stookt. Op de manier die past bij de toestellen van nu. Van Manen haarden en kachels leert u stoken. Zodat u het weer door kunt geven aan anderen.

Naar het informatiecentrum

Altijd de laatste modellen in de showroom

Van Van Manen haarden en kachels mag u verwachten dat de showroom altijd up-to-date is. Met andere woorden, bij ons vindt u altijd de nieuwste modellen in de showroom, vaak ook nog brandend. Dat is waarvoor u naar Barneveld komt. De rest is voor ons vanzelfsprekend.

Alle inbouw houtkachelsNaar alle nieuwsberichten

Een greep uit ons assortiment...