Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Prijs

Hoog rendement met de inbouw houtkachel

Om het échte haardgevoel te krijgen, kiest u voor een inbouw houtkachel. De heerlijke geur van verbrand hout met het knisperende geluid op de achtergrond. De inbouw houtkachel is uitstekend geschikt als hoofdverwarming, met een rendement tot maar liefst 85%. De inbouw houkachel verspreidt in ruime mate warme convectielucht, welke ontstaat door het aantrekken van koude lucht die door het toestel wordt verwarmd. Daarna wordt deze terug in de woonruimte gebracht.

De inbouw houtkachel heeft een draaideur of een liftdeur. Met een liftdeur kan in de meeste gevallen ook open gestookt worden. Een ander voordeel van een liftdeur is de strakke afwerking met veel zicht op het vuur. De inbouw houtkachel is extra veilig, u kunt makkelijk van huis weggaan terwijl de kachel brandt. Door te stoken met droog hout creëert u een optimale verbranding, waardoor de ruit perfect schoon blijft.

Inbouw houtkachels in alle soorten en maten

De inbouw houtkachel is verkrijgbaar in prachtige designs. Bij Van Manen haarden en kachels vindt u de inbouw houtkachel in allerlei stijlen, maten en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor de landelijke houtkachels van Spartherm, de nieuwste technieken van Kal-fire of juist voor de excentrieke modellen van Ruegg. Het merk Barbas biedt veel biedt strakke en eenvoudige houtkachels aan met een goede prijs- kwaliteitverhouding. 

Voor al uw wensen kunt u dus bij ons terecht!

Bekijk de mogelijkheden van een inbouw houtkachel

Bent u op zoek naar een inbouw houtkachel? Kom voor meer informatie of inspiratie naar de showroom. Onze adviseurs denken graag met u mee adviseren u over welke inbouw houtkachel het beste bij uw smaak en huis past. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Van Manen haarden en kachels. 

lees meer

Waar vind ik van Manen haarden en kachels?

Vind locatie