Bezoek onze Showroom

Inspiratie

Bij Van Manen Haarden en Kachels

Bekijk onze voorbeelden van haarden en doe inspiratie op. U bent van harte welkom in onze inspirerende showroom!

Bekijk ons aanbod!

Project Bussum
Project Bussum
Project Ede
Project Ede
Project Amersfoort
Project Amersfoort
Project Barneveld
Project Barneveld


Dibbet Interiors
Dibbet Interiors
Livingstone Villabouw
Livingstone Villabouw
Van Essen Interieurbouw
Van Essen Interieurbouw

Prachtige voorbeelden van haarden op onze inspiratiepagina

Wij zijn trots op de resultaten die wij neerzetten en delen die graag met u op deze open haard inspiratie pagina. Klik op de foto’s en neem een kijkje bij onze klanten thuis. U ziet hier het eindresultaat van diverse projecten die wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Natuurlijk met een grote diversiteit aan opstellingen en haarden en kachels. Een reis die begint in onze 1.500m² showroom in Barneveld en uiteindelijk gerealiseerd wordt in de woning van de klant. Misschien binnenkort wel in uw woning?

Bekijk de verschillende voorbeelden van haarden en ontdek welke haard of kachel het beste aansluit bij uw wensen en interieur. Zo kunt u bijvoorbeeld onderaan de pagina roomdivider inspiratie opdoen. Heeft u een grote ruimte en bent u op zoek naar een sfeervolle scheiding? Dan is een roomdivider met haard dé uitkomst. Maar ook kunt u schouw inspiratie opdoen wanneer u een kijkje neemt bij de diverse openhaard voorbeelden. Voorbeelden van gashaarden en houthaarden, maar ook van elektrische haarden. U vindt het allemaal op deze pagina met open haard inspiratie.

Open haard inspiratie bij Van Manen

Bij diverse nieuwbouwprojecten, maar ook bij bestaande bouw, worden wij in heel Nederland betrokken voor de installatie van een haard of kachel. Zo kunnen kopers van een nieuwbouwwoning vóór de oplevering van hun huis op een eenvoudige manier een haard of kachel kiezen die aansluit bij hun wensen. Zo wordt de woning én de kachel tegelijkertijd opgeleverd en is er in een later stadium geen verbouwing of breekwerk meer nodig. Maar ook bij een bestaande woning denken wij graag mee voor een passende oplossing. Een haard of kachel voor elke situatie, met daarbij een advies op maat als garantie voor duurzame kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid.

Laat u inspireren door de voorbeelden van haarden van onze projecten. Misschien ziet u wel een haard of kachel die eruit ziet als uw droomhaard. Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs en ga het gesprek aan. Eventuele kasten en plateaus worden voor u op maat gemaakt, zodat u een uniek meubelstuk krijgt waar uw haard in verwerkt kan worden. Ook vindt u in onze showroom meer voorbeelden van haarden. Op zoek naar een cinewall met haard? Of liever roomdivider inspiratie? U vindt het allemaal in de uitgebreide en veelzijdige showroom van Van Manen haarden en kachels.

Project Hilversum
Project Hilversum
Project Bunschoten
Project Bunschoten
Project Nijkerk
Project Nijkerk
Project Aalsmeer
Project Aalsmeer
Project Soest
Project Soest
Project Haarlem
Project Haarlem


Baas architecten
Baas architecten
Project Veenendaal
Project Veenendaal
Project Apeldoorn
Project Apeldoorn
Project Amstelveen
Project Amstelveen
Project Hoofddorp
Project Hoofddorp

Maak een afspraak!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze adviseurs staan in de 1.500m² showroom voor u klaar om u van meer informatie te voorzien. Heeft u een mooi project gezien waar u meer over wilt weten? Misschien een project dat u wilt doorvoeren in uw eigen woning, eventueel met wat (kleine) aanpassingen? Bezoek onze uitgebreide en veelzijdige showroom en laat onze adviseurs met u meekijken en meedenken voor een sfeervolle oplossing die aansluit bij uw persoonlijke wensen en smaak. 

Maak hier een afspraak!