Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Prijs

De inzet gashaard laat u genieten

Een gashaard combineert sfeer met gemak, want u zet de gashaard snel en gemakkelijk aan. Als u kiest voor een gashaard zijn er vele keuzes. Zo behoort de inzet gashaard tot één van de mogelijkheden. Een inzet gashaard is zeer geschikt om bestaande situaties een nieuw leven in te blazen!

De mogelijkheden van een inzet gashaard

De inzet gashaard wordt vaak gebruikt als vervanging van een bestaande situatie en biedt veel gebruiksgemak zonder veel breekwerk. Doordat er een glazen deur geplaatst wordt, is het rendement aanzienlijk groter dan de bestaande situatie. Het rendement kan oplopen tot wel 80%, waardoor uw stookkosten aanzienlijk minder worden. Daarnaast zorgt de inzet gashaard voor meer brandveiligheid. Door het gesloten systeem komt er geen vuur en giftige gassen in de kamer.

De eenvoud van inzet gashaarden

De meeste inzet gashaarden hebben een geringe inbouwdiepte waardoor het bijna voor iedere situatie mogelijk is een gashaard te laten plaatsen. De inzet gashaarden van Barbas zijn hier een goed voorbeeld van.


Advies nodig rond een inzet gashaard? 

Wilt u meer weten van de inzet gashaard laat u dan adviseren in onze showroom. Onze adviseurs denken met u mee en gaan samen met u op zoek naar de inzet gashaard die bij u past. Zo weet u zeker dat u een goede keuze maakt. Heeft u meer vragen? Neem dan gerust contact op met Van Manen haarden en kachels. 

lees meer