Afbeelding

Jøtul

Jøtul toont een stukje Noors vakmanschap. De kachels zijn functioneel met een modern design. Niet alleen innovatief, maar zo ontworpen dat ze vluchtige trends kunnen weerstaan.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Jøtul

Jøtul is één van ’s werelds oudste fabrikanten van kachels, inbouwkachels en haarden. Het erfgoed van het Noorse Jøtul is gebaseerd op een 160 jaar lange traditie van verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou. Noorwegen kent immers zeer strenge winters! In Nederland zijn de winters een stuk minder streng, toch wil Van Manen deze Noorse krachtpatsers ook aanbieden op de Nederlandse markt. Zo kunt ook u genieten van dit oersterke stukje vakmanschap. 

Heat Storage System

Verschillende houtkachels van Jøtul zijn uit te breiden met het Heat Storage Systeem. De houtkachel blijft met het Heat Storage System langer warm nadat het vuur gedoofd is. Zodra de kamer een aangename temperatuur heeft bereikt, kunt u de klep sluiten om de warmte op te slaan in het warmtemagazijn met warmhoudstenen. Zo kunt u nog uren genieten van een aangename warmte, zonder hiervoor te hoeven stoken. 

Een greep uit het assortiment van Jøtul

Jøtul F 400 CB
Bekijk dit product
Rijkelijk versierde gietijzeren houtkachel met klassiek uiterlijk.
Vergelijkbaar product in de showroom
Jøtul F 165
Bekijk dit product
Schitterend vuurzicht met de F165 én handige opbergruimte onder de stookkamer.
Opgesteld in showroom
Jøtul F 163
Bekijk dit product
Schitterend zicht op het levendige vlammenspel door de drie grote ruiten.
Vergelijkbaar product in de showroom
Jøtul F 100 CB
Bekijk dit product
Compacte, rijkversierde kachel met schitterend vuurzicht.
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM