Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Type ?
  • Vrijstaande kachel
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Prijs

Jotul HoutkachelsJotul Jotul houtkachels heeft een grote collectie duurzame gietijzeren kachels, inbouwkachels en haarden. De kachels zijn gebaseerd op de Noorse traditie in dit ambacht, daardoor hebben de kachels een hoge kwaliteit en wordt er constant gebruik gemaakt van een goed ontwerp. In de showroom van Van Manen haarden en kachels staan de kachels brandend opgesteld, kom een kijkje nemen!

Jotul houtkachel Jotul houtkachel

 Jotul houtkachels: Gietijzer met een verhaal


Jøtul
 maakt gietijzeren houtkachels en haarden die bekend staan om hun tijdloze uiterlijk, hoogwaardige technologieën en oog voor kwaliteit. Zowel liefhebbers van klassieke modellen als van moderne, strakke ontwerpen worden op hun wenken bediend met assortiment van Jøtul. Alle modellen hebben gemeen dat ze veilig in het gebruik, tijdloos en duurzaam gebouwd zijn. Jøtul heeft een rijke traditie, het begon met het fabriceren van haarden, kachels en inzethaarden reeds in 1853.

Jotul houtkachels in het assortiment

Jotul biedt een veelzijdig assortiment aan houtkachels aan. Wanneer u op zoek bent naar een vrijstaande houtkachel dan slaagt u bij Jotul sowieso! Wat dacht u van het klassieke model Jotul F100? of de modernde variant Jotul F163? Wanneer u voor de Jotul F480 kiest, haalt weer een hele andere blikvanger in huis. Laat u dus verrassen door het complete aanbod van Jotul!

Gratis Heat Storage System bij houtkachels van Jøtul

Wilt u ook genieten van een houtkachel waarbij langdurige warmte wordt afgegeven? Dan is nu het moment om te investeren in een mooie kachel met Heat Storage System. Deze wordt namelijk in de periode 01-04-17 t/m 31-05-17 gratis geleverd bij Van Manen haarden en kachels.

De Jotul houtkachels bij Van Manen haarden en kachels

Bij Van Manen haarden en kachels staan verschillende houtkachels van Jotul brandend opgesteld. Bekijk het assortiment en bezoek onze showroom voor advies!

Jotul houtkachel