Afbeelding

Jydepejsen

Deense designhaarden waarbij kwaliteit en milieu voorop staat. Met Jydepejsen kunt u duurzaam genieten van een schitterend knapperend vuur.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Jydepejsen

Bij Jydepejsen staat kwaliteit, design en milieu voorop bij de ontwikkeling van kachels. Jydepejsen heeft ruim 35 ervaring met het ontwikkelen en ontwerpen van houtkachels. Hun doel is om kachels te produceren die aan de strengste milieueisen voldoen. Het voordeel voor u als klant, is de lage uitstoot van schadelijke stoffen en tegelijkertijd een hoog rendement. Zo kunt u op een duurzame manier genieten van een schitterend houtvuur! 

Luchtcontrole systeem DuplicAir®

Met het unieke luchtcontrole systeem DuplicAir® kunt u met een houtkachel van Jydepejsen eenvoudig en nauwkeurig de warmte controleren. Dit systeem garandeert een optimale verbranding. DuplicAir® is een eenvoudig en zeer duurzaam besturingssysteem, waarbij de modernste technieken zijn gebruikt, zodat u kunt genieten van een mooi vuur en een goed controleerbare warmte.

Een greep uit het assortiment van Jydepejsen

Jydepejsen Senza
Bekijk dit product
Houtkachel met een stoere uitstraling en schitterend vlambeeld.
Vergelijkbaar product in de showroom
Jydepejsen Mido
Bekijk dit product
Tijdloze houtkachel van Jydepejsen met schitterend vuurzicht.
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar de showroom!

Beleef wat wij bedoelen met "sfeervolle momenten bij de haard" in de showroom van Van Manen haarden en kachels! Wij tonen en adviseren u altijd de laatste modellen, de nieuwste inbouwmethoden en de meest sfeervolle, veilige en duurzame oplossingen voor uw woning.

SHOWROOM