Bekijken als Rooster Lijst

13 Items

Aflopend sorteren
Filteren
 1. Sfeerverwarmingsgilde
  Wij zijn lid van het sfeerverwarmingsgilde
 2. 1500m2 showroom in Barneveld
  Advies op maat
  250+ haarden en kachels
 3. Dielle Ostro 50
  Bekijk dit product
  3.993,-
  Vergelijkbaar product in de showroom
 4. Showroom
  Bezoek onze 1500 m² showroom!
 5. Dielle Ostro 80
  Bekijk dit product
  4.114,-
  Vergelijkbaar product in de showroom
Bekijken als Rooster Lijst

13 Items

Aflopend sorteren

Dielle pelletkachels

De pelletkachel van Dielle is bekend vanwege haar eigenwijze manier van stoken door middel van een bodemvoeder. Hierdoor wordt een rustige maar grote vlam gegeven en is verstopping door slechte pellets niet meer mogelijk.

Het onderhoud van de Dielle pelletkachel is aanzienlijk minder dan een gewone pelletkachel. Dit komt doordat de asresten niet uit de branderbak vliegen maar rustig over de rand worden gedrukt door nieuwe pellets die via de bodem toegevoerd worden. Hierdoor is de fijnstof uitstoot ook veel lager dan bij de reguliere pelletkachel.

Meerdere brandstoffen mogelijk in de Dielle pelletkachel

De pelletkachels van Dielle zijn zo ontwikkeld dat ze op meerdere brandstoffen kunnen branden dan enkel op pellets. Zo kunnen de kachels ook gestookt worden op pitten, zaden en barst.

Ook in 2017 subsidie op pelletkachels

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een subsidie krijgen voor de aanschaf van o.a. een pelletkachel, pelletketel, zonneboiler, warmtepomp en/of biomassaketel. De subsidie vraagt u aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Dielle pelletkachels bij Van Manen haarden en kachels

Bij Van Manen haarden en kachels hebben we de collectie van Dielle brandend in de showroom opgesteld. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de pelletkachels van Dielle.

1500m2 showroom in Barneveld
Advies op maat
250+ haarden en kachels