Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Filteren

Gashaarden voor buiten

Bent u een buitenmens, maar gaat u ’s avonds toch liever naar binnen wanneer het buiten kouder wordt? Misschien is een gashaard voor buiten dan wel iets voor u! Met een tuinhaard op gas creëert u warmte en gezelligheid in uw tuin of op uw terras. Zak lekker onderuit in uw loungeset en laat de tuinhaard op gas u verwarmen. Met een gashaard voor buiten bent u klaar voor extra lange zomeravonden, ook wanneer het ’s avonds kouder wordt. 

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Buitenhaard op gas is altijd voorzien van een deur

Van Manen haarden en kachels gaat voor verantwoord verwarmen. Daarom is een gashaard voor buiten standaard voorzien van een deur. Zo blijft de aangename warmte in en rond de haard en vervliegt deze niet. Nodig uw vrienden en familie uit, zodat u samen kunt genieten van de heerlijke warmte en ultieme sfeer van uw buitenhaard op gas. Met wat simpele hapjes en drankjes maakt u van iedere avond een feestje, dankzij het vuur!

De sfeer van echt houtvuur

Een tuinhaard op gas minder sfeervol dan een echt houtvuur? Dat is verleden tijd! U vindt bij ons gaskachels voor buiten met een realistisch vuurbeeld. Zo creëert u de warme sfeer van een kampvuur in uw eigen tuin. Daarnaast hebben de meeste gashaarden een grote zichtbaarheid van het haardvuur aan drie of vier zijden. Met een gashaard voor buiten kunt u blijven zitten tot in de late uurtjes.

Eenvoudig te verplaatsen

In ons assortiment vindt u gaskachels voor buiten, die voorzien zijn van wieltjes. Zo kunt u de gaskachel voor buiten eenvoudig verplaatsen naar iedere plek waar u maar wilt! Maar ook kunt u ervoor kiezen om een gashaard voor buiten in te laten bouwen. Wat past het beste bij uw tuin? Onze kundige adviseurs geven u graag persoonlijk advies en vertellen u over de mogelijkheden. 

Gaskachel voor buiten op propaangas

Bent u op zoek naar een gashaard voor buiten, maar heeft u geen vaste gasaansluiting? Geen probleem! Een buitenhaard op gas brandt op (bio) propaan. Deze flessengas kunt u heel eenvoudig aansluiten aan uw gaskachel voor buiten. De gaskachel voor buiten is eenvoudig in gebruik. Met 1 druk op de knop komen de vlammen tot leven. 

Tuinhaard kopen? Bezoek onze showroom

Wilt u een tuinhaard kopen, maar twijfelt u of een gashaard voor buiten bij u past? U vindt bij ons diverse toestellen die geschikt zijn als gashaard voor buiten. Breng een bezoek aan onze showroom en maak uw wensen kenbaar. Onze adviseur vertelt u meer over de voor- en nadelen van een gashaard voor buiten. Wij nemen u graag mee in onze wereld van verantwoorde warmte. Plan vandaag nog uw bezoek aan Van Manen Haarden & Kachels! Wij zorgen dat de koffie klaar staat.

 •  
  1500 m² showroom in Barneveld
 •  
  200 kachels en haarden opgesteld
 •  
  Gedegen kennis en advies
 •  
  De beste vakmensen en DE-erkend
 • Een schone toekomst
 • De grootste keuze
 • Het juiste advies
 • De mooiste oplossing