Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Filteren

Vrijstaande pelletkachels

Bent u op zoek naar een kachel met écht vuur en eentje die eenvoudig is in gebruik? Vindt u het teveel werk om een houtvuur te stoken, maar bent u wel op zoek naar een sfeervol vuur? Ontdek dan het comfort van de vrijstaande pelletkachel! Met een vrijstaande pelletkachel kunt u op een duurzame manier genieten van de warmte en sfeer van echt vuur. 

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pelletkachel kopen

Bij Van Manen vindt u een uitgebreid assortiment pelletkachels, waaronder ook vrijstaande modellen. Een vrijstaande pelletkachel is een heerlijke manier van bijverwarming. De pelletkachel geeft een grote hoeveelheid warmte af, het is daarom belangrijk dat u kiest voor een pelletkachel vrijstaand die past bij het formaat van de te verwarmen ruimte. Zoekt u een CV pelletkachel om uw volledige woning te verwarmen? Ook dat is mogelijk! 

Laat uw pelletkachel aansluiten door een DE-erkend bedrijf

Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor een vrijstaande pelletkachel, laat dan de aansluiting verzorgen door een DE-erkend bedrijf. Een DE-erkend bedrijf is namelijk op de hoogte van de regelgeving en zorgt voor een juiste installatie. Van Manen Haarden & Kachels is zo’n DE-erkend bedrijf en onze monteurs weten dat een pelletkachel niet geïnstalleerd mag worden met een geveldoorvoer. Laat u goed informeren door onze specialisten, zodat u geen gevaarlijke situaties krijgt met uw pelletkachel, maar juist kunt genieten! 

Onderhoud

Hoewel de meeste moderne pelletkachels voorzien zijn van een reinigingssysteem, heeft de pelletkachel wel onderhoud nodig. Het is belangrijk om uw vrijstaande pelletkachel regelmatig schoon te maken, zodat u optimaal en veilig kunt genieten van vuur. Lees de gebruiksaanwijzing van uw vrijstaande pelletkachel goed door om te weten wat voor onderhoud uw pelletkachel nodig heeft. Een goed onderhouden pelletkachel zal langer meegaan en er zal minder snel een storing optreden. 

Bezoek onze showroom

Wilt u meer weten over vrijstaande pelletkachels? Onze adviseurs vertellen u graag meer over ons uitgebreide assortiment en het gebruik en onderhoud van een pelletkachel. Bezoek onze uitgebreide showroom en laat u verder informeren over de voordelen van een vrijstaande pellethaard. En wie weet brandt er binnenkort een vrijstaande pelletkachel bij u thuis! 

 

 •  
  1500 m² showroom in Barneveld
 •  
  200 kachels en haarden opgesteld
 •  
  Gedegen kennis en advies
 •  
  De beste vakmensen en DE-erkend
 • Een schone toekomst
 • De grootste keuze
 • Het juiste advies
 • De mooiste oplossing