Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
  1. Thermocet Rose CC
    Bekijk dit product
    Nostalgic gas stove with an atmospheric fire image.
    € 1.995,-
    Brandend in de showroom
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gashaarden bij van Manen haarden en kachels

Met één druk op de knop gezelligheid in huis brengen? Dat kan met gashaarden en gaskachels! Deze haard geeft een aangename warmte af, welke makkelijk beheersbaar is. Gashaarden en gaskachels beschikken in veel gevallen een thermostaatknop, waarmee u de gewenste temperatuur kunt aangeven. U heeft directe controle over de werking van de kachel. Veel van de gashaarden en gaskachels zijn ook bestuurbaar met de iPhone of iPad. 

Tegenwoordig zijn de gashaarden niet meer te onderscheiden van de houtkachel. De haard combineert sfeer met gemak en als u kiest voor een gashaard zijn er vele mogelijkheden. Of u nu gaat voor klassiek of modern, breed of smal, ingebouwd of vrijstaand, Van Manen haarden en kachels heeft het!

Gashaarden: genieten en besparen

Een groot voordeel van stoken op gas is dat vaak u geen ingewikkeld rookkanaal nodig heeft. Het gesloten verbrandingssysteem haalt namelijk de lucht die nodig is voor de verbranding direct van buiten. Hierdoor kan de afvoer in veel gevallen eenvoudig door de gevel of het dak worden geleid. Daarnaast heeft het gesloten verbrandingssysteem geen open verbinding met de kamer. Dit voorkomt dat de verbrandingsgassen in de kamer komt, dit is wel zo veilig. Ook heeft u weinig omkijken naar de gashaard, deze is namelijk onderhoudsvriendelijk. Om u het helemaal gemakkelijk te maken, kiest u ervoor dit onderhoud aan Van Manen haarden en kachels over te laten. Lees hier onze tips & tricks voor gashaarden.

Gashaarden bij van Manen haarden en kachels

Wilt u meer informatie over gashaarden en gaskachels? Kom dan naar de showroom in Barneveld waar onze adviseurs u vrijblijvend helpen. Zij denken met u mee en adviseren over welke kachel het beste bij uw smaak en huis past. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Leer alles over kachels

Wij helpen u graag in de zoektocht naar uw ideale haard. En als u die eenmaal gevonden heeft, in het gebruik daarvan. Meer weten? Lees er alles over in ons kenniscentrum. Of lees alvast:

1500m2 showroom in Barneveld
Advies op maat
250+ haarden en kachels