Advies op maat

Advies op maat bij Van Manen

Op 3 maart mogen de deuren weer op afspraak open. Ter voorbereiding op uw afspraak in de showroom maken we op een creatieve manier de eerste inventarisatie vast met u mogelijk! Wij bieden daarvoor online advies.

 

Lees meer

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 343

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1.  
   
  Advies op maat
  Door het vuur verbonden, ook tijdens de Covid-lockdown.
 2. Kunnen wij u wellicht helpen?

  Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 343

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vrijstaande kachel

Samen rondom het vuur zitten is met de vrijstaande kachel nog meer mogelijk. Je zit namelijk letterlijk met z’n allen rond de warmte. Vrijstaande kachels kunnen overal in uw kamer geplaatst worden en staan los van de muur. Hierdoor wordt het rendement verhoogd en heeft de warmte een vrije uitstraling. De kachel straalt deze warmte uit van alle kanten.

Vrijstaande kachel in alle stijlen

Voor de perfecte vrijstaande kachel komt u naar Van Manen haarden en kachels. Wij hebben vrijstaande kachels in allerlei stijlen, maten en kleuren. De keuzemogelijkheden zijn groot, zodat u altijd iets vindt wat bij uw interieur past.

In ons assortiment vrijstaande haarden hebben we verschillende modellen: elektrische vrijstaande kachelsvrijstaande kachels op gas en vrijstaande kachels houtgestookt


Vrijstaande kachels bij van Manen haarden en kachels

Wilt u meer weten over de vrijstaande kachel kom dan vooral naar onze showroom. Onze adviseurs denken met u mee en adviseren u welke vrijstaande kachel het beste bij uw smaak en interieur past. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Van Manen haarden en kachels. 

 •  
  1500 m² showroom in Barneveld
 •  
  200 kachels en haarden opgesteld
 •  
  Gedegen kennis en advies
 •  
  De beste vakmensen en DE-erkend
 • Een schone toekomst
 • De grootste keuze
 • Het juiste advies
 • De mooiste oplossing