Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Type ?
  • Inbouwhaard
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Prijs

Kalfire gashaarden

Kalfire heeft een groot assortiment gashaarden passend bij iedere smaak en elk interieur. Bij van Manen haarden en kachels vindt u de uitgebreide en afwisselende collectie in de showroom brandend opgesteld. 


Kalfire gashaarden: de oorsprong

Kalfire is een Nederlands familiebedrijf dat in 1981 is opgestart. Dat betekent dat ze ruim 35 jaar ervaring hebben op het gebied van haarden en kachels. Inmiddels hebben ze een zeer uitgebreide collectie met talrijke mogelijkheden.  De Kalfire producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Door de keuze van de beste materialen en beproefde technieken kunt u erop rekenen dat u jarenlang geniet van een unieke haard of kachel. 

Inzoomen op de gashaard van Kalfire

Globaal gezien heeft Kalfire twee grote lijnen op het gebied van gashaarden. De Kalfire Fairo Eco-line serie en de Kalfire Fairo Eco-Prestige serie. Zoals de namen al verklappen zijn dit duurzame productlijnen.  Met deze haarden kunt u tot wel 40% aan gasvebruik besparen, dankzij de nieuwste technieken. Duurzaamheid kan samengaan met prachtig design, zo bewijzen de Kalfire Fario Eco-line 160 en de Kalfire Fario Eco-line 60.

De Eco-Prestige biedt krachtige, prestigieuze gashaarden. Deze kenmerken zich met name door exclusiviteit en hoogwaardig design. Bekijk bijvoorbeeld eens de Kalfire Fairo Eco-Prestige 105 / 79 en de Kalfire Fairo Eco-Prestige 110 L/R.

Toch geïnteresseerd in een houtkachel? Kalfire biedt ook prestigieuze en vooraanstaande houtkachels. Ook daarvoor moet u bij Van Manen haarden en kachels zijn!

Natural Spark Generator (NSG)

Kalfire is opnieuw vooruitstrevend in de markt voor gesloten gashaarden. Deze keer met een in eigen huis ontwikkelde, gepatenteerde Natural Spark Generator. Hiermee worden in de haard vonken gecreëerd om een nog authentieker vuurbeeld te geven. De NSG zorgt ervoor dat er vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden wat een prachtig en natuurgetrouw vlammenspel oplevert. De NSG is optioneel verkrijgbaar bij alle haarden met een prestigebrander. 

 

Kalfire gashaarden bij Van Manen haarden en kachels

Kom naar Van Manen haarden en kachels in Barneveld voor de Kalfire gashaarden en bekijk de prachtige modellen in onze showroom. Ervaar het gemak en de aangename warmte en laat u adviseren!