De haarden van Kalfire bij Van Manen haarden en kachels

  1. 250 haarden en kachels
  2. 100 kachels brandend
  3. 1500 m2 showroom
  4. Uitstekend advies 

Kalfire haarden bij Van Manen haarden en kachels

Bij Van Manen haarden en kachels staat een groot deel van de collectie van Kalfire brandend opgesteld. Zowel de gas- als houtkachels zorgen voor enorm veel sfeer in onze showroom. Wij hebben de keuze voor Kalfire niet voor niets gemaakt! Het merk past met haar hoogwaardige producten perfect in het kwalitatieve assortiment van Van Manen. Kalfire streeft naar perfectie. Perfectie in techniek, design en prestaties en dat zij dat ook waarmaken laten wij u graag zien in onze 1500m2 showroom in Barneveld.

Kalfire, een innovatief merk

De gas- en houthaarden van Kalfire zijn voorzien van innovatieve verbrandingstechnieken. Daardoor zijn ze milieuvriendelijk, duurzaam en zuinig! Regelmatig introduceert Kalfire nieuwe technieken. Met de prestige brander komen de vlammen rechtstreeks uit de keramische houtstammen waardoor een mooi hoog vlambeeld ontstaat. Deze brander is namelijk geïntegreerd tot bovenin de keramische houtstammen die in de haard worden opgestapeld. 

Met de Natural Spark Generator (NSG) worden in de haard vonken gecreëerd om een perfecte indruk van authentiek vuur te wekken. De Natural Spark Generator zorgt ervoor dat er vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden.  

 

De geschiedenis van Kalfire
Kalfire is een Nederlandse producent en is in 1981 opgericht in Belfeld in Limburg door de familie van Melick. Ondanks de enorme groei die het bedrijf de laatste jaren heeft doorgemaakt heeft het nooit iets van zijn familiekarakter verloren en dat vertaalt zich in de enorme betrokkenheid bij klanten, dealers en producten. 

Kalfire schudt regelmatig de markt wakker met spraakmakende innovaties, zowel op estetisch als op design gebied. Dat is ook één van de redenen waarom Van Manen haarden en kachels dit merk zo graag voert.

Bezoek de inspiratieruimte van Kalfire in onze showroom!

Kom langs in onze 1500m2 showroom en laat u inspireren. Voor de haarden van Kalfire hebben wij een afzonderlijke belevingsruimte ingericht. Onze adviseurs staan klaar om u passend advies te geven en helpen u graag verder.