Kasten

Sfeer en warmte komen samen

Een op maat gemaakte kast is een sfeervolle toevoeging van comfort en bergruimte rond uw haard. U kunt samen met onze adviseurs een kast ontwerpen die naadloos aansluit bij uw interieur.

Bezoek 1500m2 aan kachels

Kasten

Meer dan vuur alleen

Van Manen haarden en kachels staat voor meer dan vuur alleen. Een op maat gemaakte kast is een sfeervolle toevoeging van comfort en bergruimte rond uw haard. Met een unieke kast van Van Manen ondergaat uw kamer een complete metamorfose met hoogwaardige producten waar u nog lang van kunt genieten.

Showroom

Ontwerp een kast naar eigen smaak

Wilt u een persoonlijke kast die naadloos aansluit bij uw gekozen haard of kachel? U kunt samen met onze adviseur een kast ontwerpen die geheel naar eigen smaak en wens gemaakt wordt door onze vakkundige meubelmaker. Zo bent u verzekerd van een uniek product waarbij een stukje vakmanschap komt kijken. Net als bij onze haarden en kachels, levert Van Manen geen half werk. Tot in het kleinste detail wordt de kast geheel naar uw wens vervaardigd.

Maak een afspraak

Kast op maat

Onze showroom

Diverse kasten in de showroom

Onze showroom verandert voortdurend. Niet alleen de haarden en kachels worden regelmatig vervangen door nieuwe modellen, ook plaatsen wij met enige regelmaat nieuwe kasten. Wanneer u door onze showroom loopt, krijgt u een idee wat er allemaal mogelijk is bij Van Manen. Als u ervoor kiest om een kast op maat te laten maken, schroom dan niet om al uw wensen en verlangens kenbaar te maken. Onze adviseur zet graag een extra stapje voor u om uiteindelijk samen die unieke kast te ontwerpen die perfect past in het totaalplaatje. Wij denken in mogelijkheden!

Showroom

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen Helpen wij u in uw zoektochtnaar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze