Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Dimplex

Ontdek de magie van een elektrische haard van Dimplex. Door het gebruik van de nieuwste technieken ontstaat een zeer realistisch vuurbeeld, zodat u optimaal kunt genieten. 

Dimplex

Met een elektrische haard van Dimplex kunt u snel en eenvoudig genieten. Het sfeervolle vuur ontstaat door gebruik van de modernste technieken. Dimplex heeft een groot assortiment elektrische haarden en kachels. Deze haarden zijn vrijwel overal te plaatsen, omdat alleen een stopcontact noodzakelijk is. Heeft u niet de mogelijkheid om een gashaard of houtkachel te plaatsen? Kies dan voor het elektrische vuur van Dimplex! Een betoverend vuur gecreëerd door licht en waterdamp. 

.

Opti-Myst

De schoonheid van een echt vuur gecombineerd met de eenvoudigheid van een elektrisch vuur, dat is het effect van de Opti-Myst techniek. Met behulp van deze unieke, gepatenteerde technologie wordt een illusie gecreëerd die nauwelijks te onderscheiden is van een authentiek houtvuur. Een 3-dimensionaal en vol vlambeeld ontstaat en het enige dat nodig is, is een stopcontact. 

Voordelen van Opti-Myst:

  • Er komt geen gas of stof vrij
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veilig
  • Plug & Play

Een greep uit het assortiment van Dimplex

Dimplex Cassette 1000 Elektrische haard
Dimplex Cassette 1000
Elektrisch
Grote sfeervolle elektrische haard met realistisch vuur door de Opti-myst.
Dimplex Opti-Virtual Single Elektrische haard
Dimplex Opti-Virtual Single
Elektrisch
Geniet van een sfeervol elektrisch vuur. 

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM