Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Dovre

Vuur met karakter, dat is Dovre! De gietijzeren kachels zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een schitterend vlambeeld.

Dovre

De houtkachels van Dovre vinden hun oorsprong in het hoge noorden met haar barre winters. Dovre is een bergplateau ten noorden van Oslo met een zeer guur klimaat. Een degelijke kachel is hier bittere noodzaak om een aangename warmte in de woning te creëren. Naast warmte, vindt Dovre design ook belangrijk. Deze twee eigenschappen worden gecombineerd in de verschillende kachels en haarden. Al meer dan 80 jaar levert Dovre dagelijks het bewijs van hun uitzonderlijke kwaliteiten

Airwash glasbeluchtingssysteem

Door de verbranding van hout ontstaat er roet en aanslag op de ruit van een kachel. Wanneer de roetvorming extreme vormen aanneemt, belemmert dit het zicht op het sfeervolle vlammenspel. Dovre heeft het Airwash glasbeluchtingssysteem ontwikkelt om roetvorming tegen te gaan. Met dit systeem stroomt de secundaire verbrandingslucht eerst langs het glas. Hiermee worden rookgassen en condens van de ruit weggehouden. De ruit blijft hierdoor langer schoon en u hoeft deze minder vaak schoon te maken. 

Een greep uit het assortiment van Dovre

Dovre TAI45WD Houtkachel
Dovre TAI45WD
Hout
Prachtige tijdloze houtkachel met zijdeur.
Dovre Sense 203 Houtkachel
Dovre Sense 203
Hout
Moderne houtkachel met slank design.
Dovre Sense 303 Houtkachel
Dovre Sense 303
Hout
Moderne houtkachel van Dovre met slank design.
Dovre Vintage 35 Houtkachel
Dovre Vintage 35
Hout
Unieke houtkachel van Dovre met opvallend uiterlijk.

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM