Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Nestor Martin

Spaanse fabrikant waarbij het ambacht van het produceren van een mooie kachel met moderne technieken hoog in het vaandel staat.

Nestor Martin

Nestor Martin kent een historie die al meer dan 150 jaar teruggaat. In de fabrieken van deze Spaanse fabrikant staat het ambacht van het produceren van een mooie kachel hoog in het vaandel. Belangrijk hierbij is dat gebruik wordt gemaakt van de modernste technieken. Meer dan 1,5 eeuw is Nestor Martin bezig met ontwikkeling en vernieuwing. Dat is te zien aan de designs en eigenschappen van de verschillende modellen. In onze showroom vindt u meer informatie over Nestor Martin. 

Woodbox technologie

Het geheim van de Nestor Martin houtkachel is de Woodbox technologie. De ontwerpers hebben begrepen dat vuur een spel is van lucht, hout en verbranding. Na jarenlang onderzoek resulteerde dit in de Woodbox technologie, een verbrandingssysteem dat een schitterend vuurbeeld laat zien. Bij de Woodbox wordt voorverwarmde lucht in de kachel verspreidt op zo’n manier dat er maximale verbranding ontstaat in de gehele kachel. Zo kunt u optimaal genieten van een mooi vol vlambeeld. 

Een greep uit het assortiment van Nestor Martin

Nestor Martin S23 S 23 Houtkachel
Nestor Martin S23
Hout
Compacte houtkachel met moderne stooktechniek door de Woodbox technologie.
Nestor Martin S25H S 25 H Gashaard
Nestor Martin S25H
Gas
Vrijstaande gaskachel van Nestor Martin met zeer realistisch vlameffect.
Nestor Martin H23 H 23 Houtkachel
Nestor Martin H23
Hout
De Nestor Martin H23 onderscheidt zich om technologie en design
Nestor Martin H43 H 43 Houtkachel
Nestor Martin H43
Hout
Grote klassieke houtkachel.

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM