Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Afbeelding

Nordic Fire

Nordic Fire gaat voor kwaliteit. Dankzij de vele toegepaste innovaties behoren deze toestellen tot de meest moderne, geluidsarme en goed regelbare pelletkachels. 

Nordic Fire

De Nordic Fire pelletkachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap. Alle toestellen zijn voorzien van de modernste technieken zodat u onbezorgd kunt genieten van vuur. Door de volledige verbranding van pellets is er een minimale uitstoot van verontreinigde gassen en deeltjes en wordt een rendement behaalt van zo'n 90%! Daarmee zijn de kachels van Nordic Fire 'EcoDesign Ready' en weet u zeker dat u ook over een aantal jaren nog zorgeloos kunt blijven genieten van uw pelletkachel. 

Nordic Fire klaar voor de toekomst

De gemakken van een gashaard, maar toch het beeld van een levensecht houtvuur? Dat kan met een pelletkachel van Nordic Fire. Deze kachel past perfect in het assortiment voor de toekomst door de schone verbranding en het gebruik van hernieuwbare energie.

Voordelen:

  • Rendement van 90% en hoger
  • De stilte pelletkachel in zijn soort
  • Vermiculite binnenwerk: dit verlengt de levensduur van de kachel
  • Nederlandstalige bediening
  • EDS systeem zorgt voor pefecte werking van de kachel
  • Hoogwaardig kwaliteitsproduct
  • Mooi en uitgebreid assortiment

Een greep uit het assortiment van Nordicfire

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM