Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Projecten

Van Manen haarden en kachels werkt graag samen met verschillende partijen om de mooiste projecten te kunnen realiseren, zowel voor het bedrijfsleven als voor particulieren.

Particuliere projecten

Wij zijn trots op de projecten die wij samen met particulieren gerealiseerd hebben. Wij laten u dan ook graag foto's zien van gerealiseerde projecten, zodat u een indruk krijgt wat allemaal mogelijk is. Heeft u een project en wilt u ons inschakelen? Bezoek onze showroom en maak uw wensen kenbaar!

Particuliere projecten

Bedrijfsmatige projecten 

Wij denken graag met u mee in wensen, uitdagingen en oplossingen om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Nieuwsgierig? Bekijk onze pagina met foto's van diverse projecten voor het bedrijfsleven. Wilt u ons inschakelen voor een project? Neem contact op. Wij helpen graag.

Projecten voor bedrijven

Van Manen particuliere projecten

Bij diverse nieuwbouwprojecten, maar ook bij bestaande bouw, worden wij in heel Nederland betrokken voor de installatie van een haard of kachel. Zo kunnen kopers van een nieuwbouwwoning vóór de oplevering van hun huis op een eenvoudige manier een haard of kachel kiezen die aansluit bij hun wensen. Zo wordt de woning én de kachel tegelijkertijd opgeleverd en is er in een later stadium geen verbouwing of breekwerk meer nodig. Ook bij een bestaande woning denken wij graag mee voor een passende oplossing.

Een haard of kachel voor elke situatie, met daarbij een advies op maat als garantie voor duurzame kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. In een veranderende markt bieden wij meerwaarde en sfeer als eindproduct. Of het nu gaat om één haard in een woning of bedrijfsruimte of om 100 kachels of haarden in uw project. Wij denken graag met u mee.

Projecten voor het bedrijfsleven

Ook voor het bedrijfsleven zijn wij een goede sparringspartner en denken graag mee voor sfeervolle oplossingen voor de warmtevraag. Een knapperend haardvuur, een sfeervolle gaskachel of een romantische schouw worden daarbij gezien als een toegevoegde waarde in uw project. Een onmisbare sfeermaker in elke ontvangsthal, wachtkamer of kantoor. Heeft u een bouwonderneming of bent u architect, dan werken wij graag met u samen. Dit kan ook wanneer u als (interieur)architect voor een uitdaging staat waarbij deskundig advies en meedenken gewenst is. Wij denken verder dan alleen de haard, ook de verdere indeling van de ruimte krijgt daarbij aandacht.


WIJ HELPEN U GRAAG BIJ HET REALISEREN VAN UW PROJECT


 

Kom naar onze showroom!

Van Manen Haarden & Kachels biedt het Haard ABC als leidraad om tot optimaal resultaat te komen. ABC staat daarbij voor Advies, Begeleiding en Conceptrealisatie. Advies en Begeleiding vinden op projectbasis plaats door een deskundig adviseur, de Conceptrealisatie brengen wij onder in de Huis en Haard vestiging van uw keuze. Daar kunt u terugvallen op vakkundige montage en nazorg. Ook voor garantie en onderhoud blijft de vestiging van uw keuze aanspreekpunt. Dat geeft zekerheid. Wilt u het gesprek aangaan met onze adviseur? Maak een afspraak!

Afspraak maken