Vrijstaande pelletkachels

Pelletkachel; milieubewuste keuze

De pelletkachel is een modern toestel dat warmte en sfeer brengt op een zeer verantwoorde manier. Voor de verbranding wordt gebruik gemaakt van pellets; geperste korrels van plantaardig restmateriaal. Zo creëert een pelletkachel vuur door gebruik te maken van hernieuwbare energie. Bij Van Manen vindt u een groot assortiment pelletkachels. In onze showroom kunnen wij u alles vertellen over de voordelen van een pelletkachel.  

Met een vrijstaande pelletkachel kunt u van meerdere kanten genieten van de warmte en de aangename sfeer van vuur. Pelletkachel met CV? Ook dat is mogelijk! inbouw pelletkachel wordt binnenkort toegevoegd aan ons assortiment. Wilt u een inbouw pelletkachel kopen? Houd onze website in de gaten!

Alle vrijstaande pelletkachels

Het nieuwe stoken met een pelletkachel

Wat is een pellet eigenlijk? En hoe worden pellets gebruikt om een vuur te stoken met een pelletkachel? Wij kunnen u alles vertellen over de herkomst, samenstelling en de productie van pelletkachels. Want waar moet u als consument op letten bij de aankoop van pellets voor uw pelletkachel? Welke keurmerken zijn belangrijk? En waarom is afvoer via de gevel niet mogelijk? Vragen hoe een installatie pelletkachel werkt? Wij, van Van Manen, delen graag onze kennis met u en we helpen u graag met een pelletkachel aansluiten en installeren.

Alles over pellets

Alles over pellets en hernieuwbare energie

ISDE subsidie op een pelletkachel

De overheid geeft sinds 2015 de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) bij de aankoop van een pelletkachel. Het toestel moet dan wel aan bepaalde voorwaarden voldoen en de pelletkachel aansluiten moet door een DE-erkend bedrijf gebeuren, zoals Van Manen. Onze monteurs weten alles over de installatie pelletkachel. Zo kunt u voordelig een pelletkachel aanschaffen en op een milieubewuste manier genieten van de warmte en sfeer van vuur. Meer weten over de voordelen pelletkachel? U bent van harte welkom in onze showroom.

Lees verder over de ISDE subsidie

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen Helpen wij u in uw zoektochtnaar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Verantwoord Verwarmen

Op een verantwoorde manier uw woning verwarmen? Dat kan eenvoudig met een pelletkachel! De pelletkachel is een modern toestel dat voor de verbranding gebruik maakt van pellets; geperste korrels van organisch materiaal.Depelletkachelis een verwarmingsbron die bijzonder geschikt is als toevoeging aan uw bestaande verwarmingssysteem. Op koude momenten kan een pelletkachel perfect de pieken opvangen in meerdere ruimtes.

Naar het blogbericht

Een greep uit ons assortiment...

Dielle Libeccio 60
Bekijk dit product
Stoere, krachtige pelletkachel met opitimaal vlambeeld. Prijs op aanvraag.
Brandend in de showroom
Dielle Grecale 50
Bekijk dit product
Genieten van grote vlammen met de Dielle Grecale 50. Prijs op aanvraag. 
Vergelijkbaar product in de showroom