Vrijstaande pelletkachels

Pelletkachel; milieubewuste keuze

De pelletkachel is een modern toestel dat warmte en sfeer brengt op een zeer verantwoorde manier. Voor de verbranding wordt gebruik gemaakt van pellets; geperste korrels van plantaardig restmateriaal. Zo creëert een pelletkachel vuur door gebruik te maken van hernieuwbare energie. Bij Van Manen vindt u een groot assortiment pelletkachels. In onze showroom kunnen wij u alles vertellen over de voordelen van een pelletkachel.  

Met een vrijstaande pelletkachel kunt u van meerdere kanten genieten van de warmte en de aangename sfeer van vuur. Pelletkachel met CV? Ook dat is mogelijk! inbouw pelletkachel wordt binnenkort toegevoegd aan ons assortiment. Wilt u een inbouw pelletkachel kopen? Houd onze website in de gaten!

Alle vrijstaande pelletkachels

Het nieuwe stoken met een pelletkachel

Wat is een pellet eigenlijk? En hoe worden pellets gebruikt om een vuur te stoken met een pelletkachel? Wij kunnen u alles vertellen over de herkomst, samenstelling en de productie van pelletkachels. Want waar moet u als consument op letten bij de aankoop van pellets voor uw pelletkachel? Welke keurmerken zijn belangrijk? En waarom is afvoer via de gevel niet mogelijk? Vragen hoe een installatie pelletkachel werkt? Wij, van Van Manen, delen graag onze kennis met u en we helpen u graag met een pelletkachel aansluiten en installeren.

Alles over pellets

Alles over pellets en hernieuwbare energie

 

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Verantwoord Verwarmen
met een pelletkachel

Op een verantwoorde manier uw woning verwarmen? Dat kan eenvoudig met een pelletkachel! In dit filmpje leggen we graag uit hoe. De pelletkachel is een modern toestel dat voor de verbranding gebruik maakt van pellets; geperste korrels van organisch materiaal. Een pelletkachel is daarom een verantwoorde keuze. 

Naar het blogbericht

Een greep uit ons assortiment...

Nordic Fire Ilvar 9
Bekijk dit product
Mooie innovatieve pelletkachel van Nordic Fire met schitterend vuurzicht.
Vergelijkbaar product in de showroom
Nordic Fire Ilvar 7
Bekijk dit product
Strakke, fluisterstille pelletkachel van Nordic Fire met schitterend vuurzicht. 
Opgesteld in showroom
Rika Livo
Bekijk dit product
Unieke pelletkachel met pelletreservoir aan de achterzijde. 
Brandend in de showroom
Rika Paro
Bekijk dit product
Design combikachel van Rika waarmee zowel hout als pellets gestookt kunnen worden. 
Brandend in de showroom