Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Planika

De luxe bio-ethanol haarden van Planika zijn een resultaat van jaren innoveren. Sfeervol, modern en eenvoudig in gebruik.

 

Intelligent vuur van Planika

Planika wil een sfeervol vuur voor iedereen bereikbaar maken. Kiest u voor een bio-ethanol haard? Dan hoeft u geen rookkanaal aan te laten leggen. Ook bent u niet afhankelijk van (aard)gas, zo kunt u van hetzelfde vuur blijven genieten, ook als uw woning gasloos wordt. Planika blijft innoveren en komt nu met 'the intelligent fire'. Dit systeem verhoogt het gebruikersgemak, u kunt namelijk automatisch het vuur inschakelen. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en functioneel! Groot voordeel aan een bio-ethanol haard van Planika is dat u kunt genieten van écht vuur in een modern design haard. Planika biedt de hoogste kwaliteit en blijft zich verder ontwikkelen. Een producent om in de gaten te houden! 


 

Planika, veilig en gemakkelijk

Van de tekentafel tot uw woning. Bekijk zelf hoe het vuur van een Planika haard tot leven komt! Een visie wordt realistiet, zodat u kunt genieten van een schitterende serie moderne bio-ethanol haarden. De Planika is een luxe bio-ethanol haard, voorzien van de modernste technieken. Dankzij het vernieuwende automatische bijvul systeem van Planika, kunt u nu gemakkelijk en veilig uw bio-ethanol haard bijvullen. Ook kunt u uw bio-ethanol haard eenvoudig via uw telefoon of tablet besturen. Meer weten over de bio-ethanol haarden van Planika? Bezoek onze sfeervolle showroom in Barneveld. Hier vindt u meerdere bio-ethanol haarden van Planika brandend opgesteld. Een greep uit het assortiment van Planika

Planika Prime Fire 70 cm Bio-ethanol haard
Planika Prime Fire 70 cm
Bio-ethanol
Eenvoudige strakke bio-ethanol haard van Planika met schitterend vuurzicht.
Planika Basket Fire Logs Bio-ethanol haard
Planika Basket Fire Logs
Bio-ethanol
Unieke bio ethanol haard die in vrijwel iedere woning te plaatsen is.
Planika Fire Line Automatic 3 199 cm Bio-ethanol haard
Planika Fire Line Automatic 3 199 cm
Bio-ethanol
Wilt u een blikvanger voor uw woning? Ontdek de bio ethanol haarden van Planika.

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM

Vraag ons Installatie en Onderhoud Magazine aan

Wilt u meer weten over Installatie en Onderhoud van Van Manen? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden