Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Afbeelding

Projecten bedrijven

Wilt u een haard of kachel laten plaatsen in een nieuwbouwproject of in uw showroom of kantoor? Wij denken graag met u mee!INIZIO Binnenhuisarchitect

Al jaren werken we samen met Henriëtte de Jong van INIZIO Binnenhuisarchitectuur. Bij diverse projecten worden wij ingeschakeld. Ook is zij verschillende zaterdagen in onze showroom om klanten te voorzien van professioneel advies. 

INIZIO Binnenhuisarchitectuur

Livingstone Villabouw

De experts van Livingstone helpen u graag bij het bouwen van uw droomhuis. Een kachel in uw droomhuis? Daar schakelt Livingstone Van Manen Haarde & Kachels voor in. "Van Manen weet precies hoe de woning is ontworpen en kan een perfect passende haard voor u vinden."

Livingstone

Van Essen Interieurbouw

Een interieur op maat. Ambachtelijk vakwerk, geheel naar uw wens en woondroom. Dat is waar Martin van Essen van Van Essen Interieurbouw voor gaat. Unieke projecten op maat. Ook mogelijk met haard of kachel en daar helpen wij graag bij! 

Van Essen InterieurbouwWELKE HAARD OF KACHEL PAST HET BESTE BIJ UW PROJECT?


 Dibbet Interiors

Dibbet Interiors bouwt aan uw droom. Op zoek naar een klassieke woonkamer met haard of een strakke inrichting met moderne kachel? Van Manen Haarden & Kachels denkt graag mee in sfeervolle oplossingen. 

Dibbet Interiors

Van Manen Keukens

Een samenwerking heel dichtbij huis! Bij onze bovenburen van de keukenafdeling hebben wij een schitterende tunnelhaard van Element4 geplaatst. Deze haard zorgt voor extra sfeer en gezelligheid in de showroom. 

Van Manen Keukens

Baas architecten

Samen mooie projecten realiseren. Dat is ons doel wanneer we in zee gaan met een architect of architectenbureau. Wij zorgen er samen voor dat het totaalplaatje klopt. Meer weten? Lees verder op onze website of neem contact op. 

Baas architectenKom naar onze showroom!

Van Manen Haarden & Kachels biedt het Haard ABC als leidraad om tot optimaal resultaat te komen. ABC staat daarbij voor Advies, Begeleiding en Conceptrealisatie. Advies en Begeleiding vinden op projectbasis plaats door een deskundig adviseur, de Conceptrealisatie brengen wij onder in de Huis en Haard vestiging van uw keuze. Daar kunt u terugvallen op vakkundige montage en nazorg. Ook voor garantie en onderhoud blijft de vestiging van uw keuze aanspreekpunt. Dat geeft zekerheid. Wilt u het gesprek aangaan met onze adviseur? Maak een afspraak!

Afspraak maken