Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Afbeelding

Particuliere projecten

Voor sfeer en warmte bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u graag een haard of kachel, maar weet u niet wat het beste bij uw woning past? Onze adviseurs helpen u graag.Kalfire W80-52 Tunnelhaard

Een doorkijkhaard is perfect te gebruiken als sfeervolle roomdivider. Bij dit project is deze Kalfire haard als scheiding gebruikt tussen de keuken en woonkamer.

Project Kalfire W80-52T

Contura 556 Style hout

Deze Contura hebben onze monteurs geplaatst in een zeer sfeervol ingerichte woonkamer. De kachel wordt gebruikt als hoofdverwarming. Lekker warm en sfeervol. 

Project Contura 556 Style

Contura I50 houthaard

Een verhuizing is hét moment daar om na te denken over de aanschaf van een haard of kachel. Wilt u ook graag een inbouw houthaard in uw woning?

Project Contura I50WELKE HAARD OF KACHEL PAST HET BESTE BIJ UW WONING?


 Dru Maestro 80-3 gashaard

Een moderne gashaard voor uw woning? De Dru Maestro 80-3 is een moderne sfeermaker waarbij u kunt genieten van drie zijden vuur! Wist u dat de meeste gashaarden ook geschikt zijn voor propaan (flessen) gas? 

Project Dru Maestro 80-3

Kalfire W60-51F hout

Deze Kalfire inbouw, houtgestookte fronthaard hebben onze monteurs geplaatst in een zeer sfeervol ingerichte woonkamer. Ook de op maat gemaakte kast hebben wij gerealiseerd. Ontdek de mogelijkheden in een adviesgesprek!

Project Kalfire W60-51F

Gashaard en houthaard

Meerdere haarden of kachels in uw woning? Onze adviseurs denken graag met u mee en vertellen u precies wat er mogelijk is in uw woning. In deze jaren '30 woning is gekozen voor een gashaard én een houthaard.

Project houthaard en gashaardKom naar onze showroom!

Van Manen Haarden & Kachels biedt het Haard ABC als leidraad om tot optimaal resultaat te komen. ABC staat daarbij voor Advies, Begeleiding en Conceptrealisatie. Advies en Begeleiding vinden op projectbasis plaats door een deskundig adviseur, de Conceptrealisatie brengen wij onder in de Huis en Haard vestiging van uw keuze. Daar kunt u terugvallen op vakkundige montage en nazorg. Ook voor garantie en onderhoud blijft de vestiging van uw keuze aanspreekpunt. Dat geeft zekerheid. Wilt u het gesprek aangaan met onze adviseur? Maak een afspraak!

Afspraak maken