Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Ruby Fires sfeerhaarden

Ruby Fires (dat sinds april 2019 verdergaat als Xaralyn) heeft een grote collectie sfeerhaarden. De elektrische haarden en bio-ethanol haarden van Ruby Fires bieden een veilig en sfeervol vuur.   

Bekijk alle Ruby Fires haarden Kom naar de showroom

Ruby Fires sfeerhaarden

De elektrische haarden en bio-ethanol haarden van Ruby Fires zijn geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Doordat er geen schoorsteen, rookkanaal of gasaansluiting nodig is, biedt Ruby Fires in veel gevallen de oplossing. Bent u aan het renoveren of zoekt u een sfeervolle oplossing ter vervanging van uw open gestookte houthaard? Ook dan bent u aan Ruby Fires voor het juiste adres! Een haard in de keuken, studeerkamer of slaapkamer? Ontdek de haarden van Ruby Fires en laat u verleiden door het sfeervolle vuur en de aangename warmte. 

Keramische brander van Ruby Fires

De ethanol branders van Ruby Fires zijn uitgevoerd met een gepatenteerde keramische (poreuze) steen. De keramische steen absorbeert de bio ethanol volledig en daarna kan het vuur ontstoken worden. Een schitterend vuurbeeld ontstaat en het genieten begint! De economische verbranding is tot 50% efficiënter in vergelijking met de meeste andere bio-ethanol branders! Een bio-ethanol haard van Ruby Fires is daarmee een milieubewuste keuze. 

Een greep uit het assortiment van Ruby Fires sfeerhaarden

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM