Image

Rüegg

Rüegg is de Zwitserse pionier van gesloten haarden die graag voorop loopt en blijft verrassen met nieuwe technieken en innovaties.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Rüegg

Creativiteit, waardering en passie zijn de drie eigenschappen die de firma Rüegg uit Zwitserland zo succesvol maakt. Creativiteit is de wil om telkens nieuwe technieken te proberen en alleen de beste eigenschappen te behouden. Bij het ontwikkelen van kachels en haarden staat de klant voorop. Het is belangrijk om de wensen van klanten door te voeren bij nieuwe producten, om zo waardering te krijgen. Het laatste, maar zeker net zo belangrijke kernwoord is passie. Dat is de drijfveer om systemen te bouwen die voldoen aan de hoogste eisen.

Rüegg blijft zich ontwikkelen

Woningen veranderen, milieunormen worden aangescherpt, onze levensstijl verandert en Rüegg verandert mee. Eén aspect blijft hetzelfde: de magie van het vuur. De vakmensen van Rüegg blijven zich bezighouden met de vraag hoe een kachel nóg beter kan worden. Het is belangrijk om een aantrekkelijk design te combineren met de modernste technieken. Tegelijkertijd moet het makkelijk in gebruik zijn, milieuvriendelijk en lang meegaan. Rüegg is zich daarvan bewust en klaar voor de toekomst. 

Een greep uit het assortiment van Rüegg

Rüegg 720 K
View this product
Grote hoek inbouw houthaard met liftdeur. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Rüegg Jupiter 570 HK
View this product
Geniet van een geweldig vuur achter de puristische vlakken ruit van de Jupiter haard van Rüegg. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Rüegg Mars 570HK
View this product
Vierkante fronthaard met schitterend zicht op het vlammenspel.
Vergelijkbaar product in de showroom
Rüegg Saphir Giant 500
View this product
Indrukwekkend grote inbouw houthaard van Rüegg met liftdeur.
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM