Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Scan

Een haard van Scan is een bron van warmte, ontworpen met een perfecte vlam, brandend in een designbewust meubelstuk dat in veel interieurstijlen past.

Scan

Scan produceert sinds 1978 haarden en kachels in Denemarken. Een combinatie van Deens design, vakmanschap en deskundigheid komen hierbij samen. Scan ziet een haard niet alleen als een bron van warmte. Het is ook een bron van vreugde en inspiratie voor uw woning. Generaties lang leefde men met en rond het vuur. Deze basisbehoefte is diep in ons geworteld. Scan neemt deze behoefte serieus, terwijl zij tegelijkertijd de eisen van de moderne tijd benadrukken op het gebied van milieu, veiligheid, schone verbranding en mooi design. 

Heat Storage System

Verschillende houtkachels van Scan zijn uit te breiden met het Heat Storage Systeem. De houtkachel blijft met het Heat Storage System langer warm nadat het vuur gedoofd is. Zodra de kamer een aangename temperatuur heeft bereikt, kunt u de klep sluiten om de warmte op te slaan in het warmtemagazijn met warmhoudstenen. Zo kunt u nog uren genieten van een aangename warmte, zonder hiervoor te hoeven stoken. 

Een greep uit het assortiment van Scan

Scan 66-1 Houtkachel
Scan 66-1
Hout
Geniet van vuur met deze mooie designkachel van Scan.
Scan 68-13 Houtkachel
Scan 68-13
Hout
Deze schitterende moderne houtkachel is helemaal aan te passen aan uw wensen. 

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM