Afbeelding

Scan

Een haard van Scan is een bron van warmte, ontworpen met een perfecte vlam, brandend in een designbewust meubelstuk dat in veel interieurstijlen past.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Scan

Scan produceert sinds 1978 haarden en kachels in Denemarken. Een combinatie van Deens design, vakmanschap en deskundigheid komen hierbij samen. Scan ziet een haard niet alleen als een bron van warmte. Het is ook een bron van vreugde en inspiratie voor uw woning. Generaties lang leefde men met en rond het vuur. Deze basisbehoefte is diep in ons geworteld. Scan neemt deze behoefte serieus, terwijl zij tegelijkertijd de eisen van de moderne tijd benadrukken op het gebied van milieu, veiligheid, schone verbranding en mooi design. 

Heat Storage System

Verschillende houtkachels van Scan zijn uit te breiden met het Heat Storage Systeem. De houtkachel blijft met het Heat Storage System langer warm nadat het vuur gedoofd is. Zodra de kamer een aangename temperatuur heeft bereikt, kunt u de klep sluiten om de warmte op te slaan in het warmtemagazijn met warmhoudstenen. Zo kunt u nog uren genieten van een aangename warmte, zonder hiervoor te hoeven stoken. 

Een greep uit het assortiment van Scan

Scan 66-1
Bekijk dit product
Geniet van vuur met deze mooie designkachel van Scan.
Vergelijkbaar product in de showroom
Scan 68-13
Bekijk dit product
Deze schitterende moderne houtkachel is helemaal aan te passen aan uw wensen.
Opgesteld in showroom
Scan 83-1
Bekijk dit product
Unieke designkachel met een schitterend zicht op het intense vuur.
Opgesteld in showroom
Scan 66-5
Bekijk dit product
Moderne houtkachel in verschillende uitvoeringen.
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar de showroom!

Beleef wat wij bedoelen met "sfeervolle momenten bij de haard" in de showroom van Van Manen haarden en kachels! Wij tonen en adviseren u altijd de laatste modellen, de nieuwste inbouwmethoden en de meest sfeervolle, veilige en duurzame oplossingen voor uw woning.

SHOWROOM