Bezoek onze Showroom
Service

Service & Onderhoud

Van Manen haarden en kachels staat garant voor kwaliteit, garantie en service. Ook voor eenmalig of periodiek onderhoud van uw haard of kachel kunt u bij ons terecht. U kunt via het menu hiernaast naar het type toestel wat u gebruikt, op die pagina treft u alle informatie die van toepassing is. Ook kunt u gebruik maken van het formulier om een afspraak te maken met een van onze medewerkers.

Heeft u een gashaard?

Door vrijwel alle fabrikanten van gaskachels of -haarden wordt aanbevolen het toestel jaarlijks te onderhouden. Dit om storingen tijdens gebruik of ongewenste of zelfs onveilige situaties te voorkomen. U kunt dit vergelijken met jaarlijks onderhoud aan uw Cv-ketel. Hoewel bij onze toestellen vrijwel nooit sprake is van hoofdverwarming, is een geplande sfeervolle avond zonder haard of kachel moeilijk voor te stellen. Meer informatie over onderhoud aan uw gaskachel.

Heeft u een houtkachel?

Voor uw houtkachel of houthaard (inbouw of vrijstaand) kunt u bij ons terecht voor onderhoud en/of onderdelen. Voor het vegen van uw schoorsteen werkt Van Manen haarden en kachels samen met hoogwaardige schoorsteenvegers die passen in het kwaliteitsbeeld van ons bedrijf. Meer informatie over onderhoud aan uw houtkachel.