Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Afbeelding

Skantherm

Vuur betekent emotie. Vlammen bieden warmte, comfort en een beschermd gevoel. Deze emoties wil Skantherm overbrengen met zijn houtkachels.

Skantherm

Het Duitse familiebedrijf Skantherm werd ruim 30 jaar geleden opgericht en is dankzij de passie voor het vak uitgegroeid tot één van de marktleiders voor moderne, design houtkachels in Duitsland en Europa. De houthaarden zijn gebouwd om een leven lang mee te gaan. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, maar ook aan het uiterlijk wordt veel aandacht besteed. De houtkachels van de Duitse fabrikant onderscheiden zich doordat ze gebruik maken van de modernste technieken. Kwaliteit, design en functie vormen samen een compleet geheel. 

Ronde elementen

Schitterend vuurzicht. Dat is waar het omgaat bij de Duitse fabrikant Skantherm. Skantherm heeft daarom een deur ontwikkeld van 180 ° . Deze deur geeft een perfect zicht op de dansende vlammen. Door het gebruik van het ronde glas, wordt optimaal vuurzicht gecreëerd. Dat betekent nog meer genieten van het schitterende vlammenspel. 

Een greep uit het assortiment van Skantherm

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM