Bezoek onze Showroom

Solliciteren?

Wil jij solliciteren op één van onze vacatures? Hieronder beschrijven we in het kort hoe dat werkt.


SOLLICITEREN? ZO DOE JE DAT!


 

We houden het simpel

Stuur een mail met jouw motivatie en contactgegevens naar vacatures@vanmanenkachels.nl. Je krijgt dan binnen een aantal dagen van ons een ontvangstbevestiging met een korte uitleg wat je mag verwachten.

Verkoopadviseur vacatures@vanmanenkachels.nl t.a.v. Gerbert van Dam
Monteur vacatures@vanmanenkachels.nl t.a.v. Dirk Troost
Parttime junior verkoopadviseur vacatures@vanmanenkachels.nl t.a.v. Gerbert van Dam
Open sollicitatie vacatures@vanmanenkachels.nl t.a.v. Dirk Troost

Wil je meer informatie over de vacature? Mail ons en we nemen contact met je op.

Waarom solliciteren bij Van Manen Haarden en Kachels?

Als je op zoek bent naar een afwisselende baan en leuke collega's, dan zit je goed bij Van Manen Haarden en Kachels! Ons team bestaat uit meer dan 40 werknemers die allemaal hun eigen taak hebben. Samen delen we dezelfde passie, namelijk vuur. De één van jongsaf aan en bij de ander heeft deze passie zich gedurende het werk ontwikkeld. We staan achter onze producten en zijn ambassadeurs van het bedrijf.

Ons doel is om een sfeervolle oplossing te creëren voor de warmtevraag van onze klanten. Dat begint vaak bij oriëntatie op de website, daarna volgt meestal showroombezoek en als laatste wordt de haard of kachel thuis geïnstalleerd. Voor iedere stap van de klantreis hebben wij mensen nodig die deze stappen zo goed mogelijk begeleiden. Of dat nou is in de showroom als verkoopadviseur, onderweg door het hele land als monteur, in het magazijn of op het kantoor van het bedrijfsbureau of de afdeling marketing, iedere medewerker is nodig om het proces soepel te laten verlopen.  

Hoe pas jij in dit plaatje?

Van Manen Haarden en Kachels groeit, dat betekent dat we vaak nieuw personeel kunnen gebruiken. Bekijk onze actuele vacatures en laat ons weten waarom we jou moeten uitnodigen voor een gesprek. We zijn erg benieuwd!

Onze actuele vacatures:

  • Verkoopadviseur
  • Monteur
  • Parttime junior verkoopadviseur

Mail naar vacatures@vanmanenkachels.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding