Afbeelding

Spartherm

Vuur symboliseert het begin van onze cultuur. Het zicht op de vlammen is pure magie. De kachels van Spartherm brengen deze magie tot leven.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Spartherm

De houtkachels van Spartherm combineren eenvoudig en tijdloos design met innovatieve technieken. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een een watervoerende, klassieke, of extravagante houtkachel, bij Spartherm kunt u zeker slagen! Voorop staat kwaliteit. Dit wordt geleverd dankzij vakkundige medewerkers, technologisch doordachte productieprocessen en de selectie van hoogwaardige materialen. Deze eigenschappen worden samengebracht in een eigentijds design en daarmee ontstaat een echte Spartherm kachel. 

Helix

Helix (Grieks voor draaiing, spiraal) biedt een langdurige warmteopslag voor haarden. De warme rookgassen draaien door de Helix en hierdoor ontstaat een zeer duurzame warmteafgifte aan het waterreservoir in de haard. Deze warmte wordt langzaam en gelijkmatig afgegeven, zodat u lang kunt genieten van een aangename warmte.

Voordelen:
• Toepasbaar op verschillende inbouwhaarden
• Lagere energiekosten
• Spaart het milieu

Een greep uit het assortiment van Spartherm

Spartherm Mini Sh
Bekijk dit product
Compacte inbouwhaard met liftdeur, perfect voor kleinere ruimtes.
Opgesteld in showroom
Spartherm Arte U-70h
Bekijk dit product
Krachtige inbouwhaard met schitterend 3-zijdig vuurzicht.
Vergelijkbaar product in de showroom
Spartherm Arte 3RL-60h
Bekijk dit product
Compacte liftdeurhaard met een indrukwekkend vuurzicht.
Vergelijkbaar product in de showroom
Spartherm Varia 2Lh/2Rh-51cm
Bekijk dit product
Sfeervolle hoekhaard van Spartherm voorzien van liftdeursysteem.
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM