Afbeelding

TULP

TULP gaat voor vuur zoals vuur bedoeld is: gezellig en warm. TULP creëert met vuur het beste gevoel, mooie herinneringen aan een warme avond…

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

TULP

TULP biedt een nieuwe kijk op vuur. In 2006 werd TULP firemakers opgericht door Michael TULP. TULP is altijd op zoek naar innovatieve technologie, materialen en vormgeving. Dat betekent dat de ontwerpers continu bezig zijn met inspirerende combinaties. TULP werkt samen met verschillende ontwerpers als Piet Boon, Piet Hein Eek en Roderick Vos. Altijd wordt gezocht naar vernieuwing, met maar één doel: ervoor zorgen dat de haard een centraal en volwaardig onderdeel van uw persoonlijke interieur kan zijn.

Wood burner

TULP creëert haarden met enkele brander, dubbele brander en een ‘Wood burner’. Deze zogenaamde Wood burner heeft een brede brander aan de voorkante met normale vlammen en aan de achterkant een smalle brander met hoge vlammen. Mede door de natuurgetrouwe houtstammen en de manier van stapelen, ontstaat een levensecht vuur.

Kenmerken Wood burner:

  • Levensecht ‘houtvuur’
  • Natuurgetrouwe houtstammen
  • Warmte goed regelbaar

Een greep uit het assortiment van TULP

Kom naar de showroom!

Beleef wat wij bedoelen met "sfeervolle momenten bij de haard" in de showroom van Van Manen haarden enkachels! Wij tonen en adviseren u altijd de laatste modellen, de nieuwste inbouwmethoden en de meest sfeervolle, veilige en duurzame oplossingen voor uw woning.

SHOWROOM