Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Prijs

Rondom het vuur met de vrijstaande houtkachel

Een vrijstaande houtkachel is overal in uw woning te plaatsen en er zijn onwaarschijnlijk veel soorten en maten. Keuze genoeg dus. Maar waarom een vrijstaande houtkachel? Allereerst produceert een vrijstaande houtkachel veel en heerlijke warmte. U kunt het gehele huis verwarmen met uw houtkachel. Door middel van efficiente verbranding (Zwitsers Stoken) bent u op een milieuvriendelijke manier bezig met het verwarmen van uw woning

Een vrijstaande houtkachel zorgt ervoor dat het houtvuur het middelpunt is van uw woning. Daarnaast bent u bezig met het verzamelen van goed stookhout en probeert u de juiste warmte te creëren, een hele klus dus!

Houtkachels in alle soorten en maten

Of u nu voorkeur hebt voor klassiek, modern, robuust of compact, vrijstaande houtkachels zijn er in alle stijlen. Jotul en Morso hebben bijvoorbeeld de klassieke, gietijzeren houtkachels terwijl Jydepejsen, Scan en Contura juist de Scandinavische houtkachel aanbieden. 

Uw houtkachel, afgestemd op persoonlijke voorkeuren

Met een vrijstaande houtkachel zijn de opties eindeloos. U hebt keuze uit verschillende materialen (vb. Speksteen), u kunt de vormgeving afstemmen op uw interieur met kleur en plateau maar ook extra sfeer creëren met een houtvak. 

Een vrijstaande houtkachel in uw woning? 

Kom naar onze showroom en ervaar onze houtkachels door ze zelf te stoken! Onze adviseurs leggen graag uit hoe u optimaal en milieuvriendelijk stookt en voorzien u tegelijk van de technische informatie rondom een vrijstaande houtkachel. Kom dus langs bij Van Manen haarden en kachels in Barneveld!

lees meer

Waar vind ik Van Manen Huis & Haard?

Vind locatie