Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Afbeelding

Wanders

Oer-Hollandse kwaliteit van Wanders fires & stoves voorzien van de modernste technieken die ruimschoots voldoen aan de strenge milieueisen.

Wanders

Wanders fires & stoves werd eind jaren ’60 van de vorige eeuw opgericht door Henk Wanders. Dankzij overnames en vooruitstrevende ontwikkeling zat bij de fabriek de groei er flink in. Al gauw groeide Metaalfabriek Wanders uit tot een gevestigde naam binnen de kachelbranche. Nu nog steeds staat het merk voor vooruitstrevende ontwikkeling op het gebied van haarden en kachels. Uniek aan de producten van deze Nederlandse fabrikant is het eigenzinnige uiterlijk. De samenwerking met creatieve designers zorgt voor bijzondere en specifieke ontwerpen. Maar voorop staat altijd het belang en de wensen van de consument. 

Wanders doet alles zelf

Uniek bij Wanders fires & stoves is dat het complete product zelfstandig geproduceerd wordt. De haarden en kachels van Wanders vinden hun oorsprong op de eigen tekentafel en worden geproduceerd in de Wanders fabriek in Netterden. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, worden ieder jaar nieuwe en bijzondere kachels gelanceerd door Wanders fires & stoves. 

Een greep uit het assortiment van Wanders

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM