Bezoek onze Showroom
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Gashaard kopen? Ontvang € 150,- (propaan)gas cadeau!

Met een moderne gashaard kunt u eenvoudig en snel genieten van de warmte en sfeer van een schitterend vuur. Met 1 druk op de knop komt het vuur tot leven en kunt u heerlijk wegdromen bij het unieke vlammenspel!  

Twijfelt u of een gashaard nog een verantwoorde keuze is? Bezoek onze showroom! Onze adviseur kan u precies vertellen waarom u ook in 2019 nog prima kunt kiezen voor gas. De moderne gashaarden in onze showroom kunnen namelijk eenvoudig worden omgebouwd naar een haard op (bio) propaangas. Zo kunt u blijven genieten van uw gashaard, ook wanneer uw woning gasloos wordt! 

Gratis (propaan)gas voor een mooi vuur

Koopt u tijdens de actieperiode een gashaard bij Van Manen in Barneveld of Harlekijn in Beneden-Leeuwen, dan krijgt u € 150,- "(propaan)gas" cadeau. Maar omdat het wat lastig is om u een pakket (propaam)gas cadeau te doen, zullen we dit verrekenen met het aankoopbedrag van uw haard.  

Welke gashaard sluit aan bij uw wensen? 

Bezoek onze showroom in Barneveld of Beneden-Leeuwen en ga het gesprek aan met onze adviseur. Hij helpt u graag bij het vinden van de gashaard die het beste bij u past. Gaat u voor de Bellfires View Bell Derby uit de folder? Of toch liever een ander model uit ons veelzijdige assortiment? Plan binnenkort uw bezoek aan de showroom! U bent van harte welkom. 

Voorwaarden actie

  • Alleen geldig wanneer u de flyer meeneemt naar de showroom óf een printscreen van deze internetpagina 
  • Geldig in de showroom van Van Manen in Barneveld én Harlekijn in Beneden-Leeuwen
  • Actie loopt t/m 31 december 2019 

 

Bekijk alle gashaarden Kom naar de showroom