Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Spartherm

Vuur symboliseert het begin van onze cultuur. Het zicht op de vlammen is pure magie. De kachels van Spartherm brengen deze magie tot leven.

Spartherm

De houtkachels van Spartherm combineren eenvoudig en tijdloos design met innovatieve technieken. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een een watervoerende, klassieke, of extravagante houtkachel, bij Spartherm kunt u zeker slagen! Voorop staat kwaliteit. Dit wordt geleverd dankzij vakkundige medewerkers, technologisch doordachte productieprocessen en de selectie van hoogwaardige materialen. Deze eigenschappen worden samengebracht in een eigentijds design en daarmee ontstaat een echte Spartherm kachel. 

Vuur voor de toekomst

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Spartherm. Spartherm wil magische momenten creëren. Dat kan met het schitterende vlammenspel van een kachel van de hoogste kwaliteit. Spartherm gebruikt alleen de beste materialen en blijft innoveren voor het mooiste vuur. Goed is niet goed genoeg. De tijd wordt genomen om tot het beste resultaat te komen. Een vuur voor vandaag én voor de toekomst!

 

Een greep uit het assortiment van Spartherm

Spartherm Linear Triple 50x74x50 Houtkachel
Spartherm Linear Triple 50x74x50
Hout
Krachtige Spartherm inbouwhaard met schitterend 3-zijdig vuurzicht.
Spartherm Linear Triple 60x38x50 Houtkachel
Spartherm Linear Triple 60x38x50
Hout
Compacte liftdeurhaard van Spartherm met een indrukwekkend vuurzicht.
Spartherm Linear Corner L/R 68x46x51 Houtkachel
Spartherm Linear Corner L/R 68x46x51
Hout
Sfeervolle hoekhaard van Spartherm voorzien van liftdeursysteem.

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM