Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1.  
   
  Advies op maat
  Maak een afspraak voor bezoek aan onze sfeervolle showroom.
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bio-ethanol haard kopen? Kies milieubewust

Met een kachel op bio ethanol maakt u een milieubewuste keuze. Bij de bio ethanol kachel is duurzaamheid van grote waarde, dit doet echter niets af aan het design. U heeft keuze uit verschillende stijlen, kleuren en modellen. Zo is er altijd een bio ethanol haard te vinden die aanlsuit bij uw wensen en interieurstijl. 

Veilig vuur van de bio ethanol kachel

Ook bij een bio ethanol kachel staat veiligheid voorop. Onze bio ethanol haarden voldoen dan ook aan alle veiligheidsvoorschriften. Groot voordeel aan een bio ethanol kachel is dat deze vrijwel overal geplaatst kan worden. Ontdek de oneindige mogelijkheden in onze veelzijdige showroom

Bio ethanol haard kopen bij Van Manen

Wilt u een bio ethanol haard kopen? Dan mag een bezoekje aan onze sfeervolle showroom in Barneveld niet ontbreken! U vindt bij ons een uitgebreid assortiment bio ethanol haarden. Wilt u een bio ethanol haard binnen? Of liever een bio ethanol haard voor buiten? De plaatsingsmogelijkheden zijn oneindig! Onze adviseur voorziet u graag van meer informatie en laat u zien wat er allemaal mogelijk is met een bio ethanol kachel. Wilt u graag een bio ethanol haard kopen, maar wilt u eerst graag meer weten over onze bio ethanol haarden? U bent van harte welkom in onze showroom. Maar ook op onze website kunt u veel leren over de werking van de bio ethanol kachel. Voor vragen kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen. 

 •  
  1500 m² showroom in Barneveld
 •  
  200 kachels en haarden opgesteld
 •  
  Gedegen kennis en advies
 •  
  De beste vakmensen en DE-erkend
 • Een schone toekomst
 • De grootste keuze
 • Het juiste advies
 • De mooiste oplossing