Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Maak uw vuur compleet

Een plateau zorgt voor de ultieme afwerking van uw haard. Het is eigenlijk een moderne variant van de schouw. Een plateau wordt gemaakt van verschillende soorten natuursteen, zoals kalkzandsteen en marmer. Deze verschillende soorten steen hebben allemaal hun eigen unieke kenmerken en uitstraling. De haarden in onze showroom zijn bijna allemaal voorzien van unieke plateaus. Neem daarom een kijkje in onze stijlvolle showroom en doe inspiratie op.

Showroom

Plateau op maat bij Van Manen

Zoveel mensen, zoveel smaken. Hoe wilt u dat uw haard er uiteindelijk uitziet? Voor welke uitstraling gaat u? Kiest u voor modern en strak, of voor stoer en robuust? Een plateau bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw haard. Maak uw wensen kenbaar bij onze adviseur en hij laat u graag zien wat er bij ons allemaal mogelijk is. Van Manen staat namelijk voor meer dan vuur alleen. Wij gaan voor het totaalbeeld. Zo ondergaat uw kamer een complete metamorfose met hoogwaardige producten waarvan u nog lang kunt genieten.

Showroom

Afbeelding
Afbeelding

Plateaus in onze showroom

Onze showroom verandert voortdurend. Niet alleen de haarden en kachels worden regelmatig vervangen door nieuwe modellen, ook plaatsen wij met enige regelmaat nieuwe plateaus. Wanneer u door onze showroom in Barneveld loopt, krijgt u een idee wat er allemaal mogelijk is bij Van Manen. Als u ervoor kiest om een plateau op maat te laten maken, schroom dan niet om al uw wensen en verlangens kenbaar te maken. Onze adviseur zet graag een extra stapje voor u om uiteindelijk samen met u het totaalbeeld te creëren dat bij u past.

Maak nu een afspraak

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze
Bij topservice horen topmerken

Alle merken uit ons assortiment