Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Global Fires

Geniet van exclusieve vormen en sfeervolle warmte met een gashaard van Global Fires. Topkwaliteit van Nederlandse makelij.

Global Fires

Global Fires beschikt over een ruime collectie gashaarden, passend in ieder interieur. Of u van modern of klassiek houdt, Global Fires heeft altijd een haard die aansluit bij uw wensen. Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen, hierdoor wordt een haard gecreëerd die helemaal aansluit op uw wensen! Het ondiepe ontwerp vormt de basis. Door de compacte afmeting en het lagere vermogen, is de haard goed te plaatsen in kleinere ruimtes. Welke gashaard wordt de blikvanger van uw woning?

Ruimte voor uw eigen stijl

Met Global Fires kunt u zelf uw haard samenstellen. Helemaal naar eigen smaakt. Wilt u hout als branderdecoratie of toch liever kiezelstenen? Een stijlvolle schouw als omlijsting of een strak ingebouwde haard? Klassiek Naturel steen als interieur of liever modern Ceraglass? Global Fires heeft alle verschillende opties netjes uitgewerkt. Zo kunt u naar hartenlust combineren en de haard van uw dromen creëren. 

Een greep uit het assortiment van Global Fires

Global 60 Triple BF Gashaard
Global 60 Triple BF
Gas
Compacte 3-zijdige gashaard met schitterend vuurzicht en geringe inbouwdiepte.
Global 120 BF Gashaard
Global 120 BF
Gas
Strakke inbouw gashaard met 120 cm breed zicht op het vuur.
Global 100 BF Gashaard
Global 100 BF
Gas
Strakke inbouwhaard van Global Fires met sfeervol vuurbeeld en geringe inbouwdiepte.
Global 100 Triple BF Gashaard
Global 100 Triple BF
Gas
Prachtige 3-zijdige gashaard met optimaal vuurzicht en geringe inbouwdiepte.

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM