Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Kalfire

Een haard van Kalfire is het resultaat van streven naar perfectie. Perfectie in design, techniek en prestaties.

Kalfire

Kalfire is een Nederlands familiebedrijf ruim 35 jaar ervaring heeft op het gebied van haarden en kachels. Kalfire heeft een ruim assortiment houthaarden, gashaarden en elektrische haarden. Allemaal met hun eigen unieke eigenschappen. Moderne toestellen die voorzien zijn van de nieuwste technieken. Welke haard u ook kiest, een Kalfire haard is een verrijking van uw interieur en altijd de perfecte vertaling van uw persoonlijke smaak. Kalfire heeft een uitgebreide collectie met talrijke mogelijkheden. De Kalfire producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Door de keuze van de beste materialen en betrouwbare technieken kunt u erop rekenen dat u jarenlang geniet van het vuur een unieke haard of kachel.

Natural Spark Generator

De gemakken van een gashaard, maar toch het beeld van een levensecht houtvuur? Dat kan met een gashaard van Kalfire met Natural Spark Generator (NSG). Deze noviteit is beschikbaar voor alle haarden met een prestigebrander. In de haard worden vonken gecreëerd dat resulteert in een authentiek vuurbeeld. De NSG zorgt ervoor dat vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Dit zorgt voor een schitterend natuurgetrouw vlammenspel.

Voordelen:
- Authentiek vuurbeeld
- Vonkjes worden gecreëerd
- Natuurgetrouw vlammenspel

Een greep uit het assortiment van Kalfire

Kalfire GP85/55S Gashaard
Kalfire GP85/55S
Gas
Luxe 3-zijdige gashaard van Kalfire, voorzien van de nieuwste technieken.
Kalfire G120/41F Gashaard
Kalfire G120/41F
Gas
Innovatieve gashaard van Kalfire met een schitterend vol vlambeeld.
Kalfire W66/48S Houtkachel
Kalfire W66/48S
Hout
Genieten van een sfeervol houtvuur met deze 3-zijdige haard van Kalfire.
Kalfire E-one 160F Elektrische haard
Kalfire E-one 160F
Elektrisch
Duurzame hightech designhaard van Kalfire met elektrisch holografische 3D-vlammen.

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM