Bezoek onze Showroom

Haard-tv-combinatie 

Een cinewall met haard is één van de meest populaire haardopstellingen. Een echte trend voor de woonkamer. En dat is niet verwonderlijk! Met een cinewall kiest u namelijk voor een haard-tv-combinatie waarbij u heerlijk kunt ontspannen.  

Waarom kiezen voor en cinewall met haard? 

  1. Sfeervolle thuisbioscoop
  2. Televisie en haard in één
  3. Kabels en snoeren zijn netjes weggewerkt
  4. Cinewall op maat gemaakt

In onze showroom vindt u diverse opstellingen van een cinewall met haard. De tv boven de haard, de tv naast de haard, open vakken, een strakke afwerking: alles is mogelijk. Wilt u een cinewall laten maken? Doe inspiratie op in onze veelzijdige en ruime showroom in Barneveld. 

Maak een afspraak voor showroombezoek

Cinewall op maat laten maken

Wilt u een cinewall met haard? Dan zijn er heel veel mogelijkheden. Denk aan verschillende afmetingen en materiaalkeuze. Wilt u een televisie en haard in dezelfde wand? Dan is het  belangrijk om te letten op de warmteafgifte van de haard. Onze adviseurs weten precies wat allemaal kan en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een cinewall op maat. Onze adviseurs zijn méér dan verkopers. Ze denken graag met u mee over de inrichting van uw kamer. Laat onze adviseur een 3D ontwerp maken zodat u precies weet hoe het geheel eruit komt te zien in uw woning. Wij werken bovendien met de beste meubelmakers, die de meest prachtige cinewalls op maat maken. Zij maken een kant en klaar haard-tv meubel welke u ook kunt laten plaatsen. Door te kiezen voor een haard tv combinatie ontstaat een sfeervol bioscoop element. Laat uw haard, televisie en elektrische apparatuur volledig inbouwen zodat u optimaal kunt genieten van uw eigen thuisbioscoop. Dus, wilt u een cinewall laten maken? Dan bent u bij Van Manen aan het juiste adres.      

Lees meer over interieuradvies

Welke haard voor uw cinewall met sfeerhaard?

Weet u al hoe de tv wand met haard eruit mag komen te zien? Dan is het natuurlijk ook belangrijk om te beslissen welke haard u wilt laten inbouwen. Kiest u voor hout, gas, elektrisch of bio-ethanol? Het is allemaal mogelijk! Iedere brandstof heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Een liefhebber van een houtvuur zal dan ook niet snel kiezen voor een gashaard. In onze 1.500m² showroom vindt u diverse inbouwhaarden die geschikt zijn om te gebruiken voor een cinewall met haard. Gaat het u puur om de sfeer en is warmte ondergeschikt? Dan kunt u ook kiezen voor een moderne elektrische haard met bijverwarming tot 2 kW! U vindt bij ons de modernste elektrische haarden met realistisch vuurbeeld. Toch liever een open haard in uw cinewall? Dan kunt u kiezen voor een bio-ethanol haard. Deze haard heeft geen glazen ruit voor het vuur, heeft geen afvoer nodig en kan daardoor relatief eenvoudig worden ingebouwd. Welke variant past het beste bij uw stookgedrag en interieur? 

Alle inbouw haarden

Samen genieten van uw tv wand met haard

En wanneer onze monteurs de tv wand met haard geïnstalleerd hebben in uw woning kan het genieten echt beginnen! Nodig uw vrienden of familie uit en kijk gezellig samen naar die leuke komediefilm. Of neem met je partner plaats op de bank, schenk een lekker drankje in en start die ene romantische film. Bij het vuur van de haard kunt u zich volledig ontspannen. De heerlijke warmte verspreidt zich door de kamer, terwijl u kijkt naar uw favoriete televisieserie. Wij begrijpen heel goed dat u nog vragen heeft over het samenstellen van uw unieke cinewall met haard. Wij nodigen u dan ook van harte uit in onze showroom in Barneveld. Onze adviseurs voorzien u graag van deskundig advies onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Deskundig advies in de showroom

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Van Manen helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Cinewall met haard kopen in de showroom

De showroom van cinewall specialist Van Manen is altijd up-to-date. Regelmatig ondergaat onze showroom een metamorfose en worden oude modellen vervangen door nieuwe haarden en kachels voorzien van de nieuwste technieken. Wilt u een cinewall met haard kopen? In onze showroom vindt u diverse opstellingen van cinewall met haard. Liever een cinewall op maat laten maken? Ook dat kan. Ontdek de ongekende mogelijkheden bij Van Manen haarden en kachels. Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment! Een bezoek aan onze showroom is elke keer weer een beleving op zich.

Alle nieuwsberichten

Een greep uit ons assortiment...

Kalfire W71/62F Houtkachel
Kalfire W71/62F
Hout
Moderne, vierkante fronthaard met ruim zicht op de vlammen.
DRU Metro 150XT Eco Wave Gashaard
DRU Metro 150XT Eco Wave
Gas
Schitterende gashaard van formaat met prachtig, realistisch vuurbeeld.
Kalfire GP115/75S Gashaard
Kalfire GP115/75S
Gas
Grote 3-zijdige gashaard van Kalfire voorzien van de nieuwste technieken.
Bellfires Horizon Bell Large Tunnel Gashaard
Bellfires Horizon Bell Large Tunnel
Gas
Een geweldige doorkijkhaard met schitterend breed vuurbeeld. 

Bij topservice horen topmerken

Alle merken uit ons assortiment