Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Filteren

Voorzetschouwen

Heeft u uw open haard laten vervangen door een haard met de nieuwste technieken, maar mist u een omlijsting? Bij renovatie kan een voorzetschouw dé oplossing zijn om het plaatje compleet te maken. Het maakt het vuur ook meteen stuk persoonlijker. U kiest namelijk zelf de voorzetschouw die u het meeste aanspreekt. Een voorzetschouw is te combineren met elk type haard, zoals een houtkachelgashaardbio ethanol haard of elektrische haard. Bent u op zoek naar een schouw? U heeft bij ons keuze uit verschillende materialen, formaten en samenstellingen. 

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1.  
  Verantwoord verwarmen
  Leer goed en verantwoord stoken
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sfeervol genieten met een voorzetschouw van MDF

Een groot aantal van onze voorzetschouwen zijn gemaakt van MDF. Het gaat hier om een geperst board met een middelhoge dichtheid. De fijngemalen houtvezels worden gemengd met kunstharslijm en in droge toestand geperst. Dit maakt MDF uitstekend te frezen, verlijmen en te schuren. MDF schouwen zijn sterk en kunnen geleverd worden in bijna elke denkbare kleur. 

Houten voorzetschouw of marmeren voorzetschouw

Ook kunt u kiezen voor een houten voorzetschouw of marmeren voorzetschouw. In onze showroom kunnen we u precies laten zien wat de verschillen zijn wat betreft de materialen. Want ook hierbij geldt dat u de schouw zelf moet ervaren. Voel het materiaal in de showroom en bekijk hoe de schouw eruit ziet in combinatie met een vuur. Pas dan weet u welke voorzetschouw het beste aansluit bij uw wensen. En of dat nou een houten voorzetschouw of marmeren voorzetschouw is, u weet dat u bij Van Manen Haarden & Kachels kiest voor kwaliteit. 

Voor ieder interieur

Kiest u voor een moderne of juist een antieke marmeren schouw? Heeft u een nieuwbouwwoning? Dan past een moderne schouw vaak beter bij de bouw van uw woning en de inrichting van uw interieur. Maar natuurlijk kunt u ook prima voor een klassiek model gaan! Een klassieke voorzetschouw is vaak voorzien van versieringen en de lijnen zijn minder strak. U moet uiteindelijk kiezen welk model voorzetschouw ú het mooiste vindt! Wilt u meer weten over ons assortiment voorzetschouwen? U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Barneveld. Onze adviseurs staan voor u klaar om u van meer informatie te voorzien.

 •  
  1500 m² showroom in Barneveld
 •  
  200 kachels en haarden opgesteld
 •  
  Gedegen kennis en advies
 •  
  De beste vakmensen en DE-erkend
 • Een schone toekomst
 • De grootste keuze
 • Het juiste advies
 • De mooiste oplossing