Advies op maat

Advies op maat bij Van Manen

Op 3 maart mogen de deuren weer op afspraak open. Ter voorbereiding op uw afspraak in de showroom maken we op een creatieve manier de eerste inventarisatie vast met u mogelijk! Wij bieden daarvoor online advies.

 

Lees meer

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1.  
  Stookavond bij Van Manen
  Leer goed en verantwoord stoken
 2. Kunnen wij u wellicht helpen?

  Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nestor Martin Houtkachels

De houtkachels van Nestor Martin hebben zowel nostalgische als moderne ontwerpen, maar de kachels zijn allemaal tijdloos en evenwichtig. Nestor Martin mag dan ook niet ontbreken in het assortiment van Van Manen haarden en kachels.

Nestor Martin houtkachels: het geheim
Het geheim van Nestor Martin is een speciale technologie. De ontwerpers hebben jarenlang onderzocht hoe het vuurbeeld uiteindelijk in de kachel getoond wordt. Hieruit hebben zei conclusies getrokken en een nieuw systeem op de markt gebracht, het zogenoemde Woodbox Technologie. Bij deze technologie wordt voorverwarmde lucht in de kachel verspreidt, zodat er een maximale verbranding ontstaat.
Door deze maximale verbranding door de kachel, blijft de ruit vrijwel schoon van gassen en roetdeeltjes. Door een paar simpele regelkleppen bepaalt u zelf hoe het vuur brandt. Zelfs heeft Nestor Martin een afstandsbediening ontworpen waardoor u het vuurbeeld helemaal kunt programmeren.  Het strakke en eigentijdse design van de houtkachels zorgen ervoor dat zei in elk interieur passen. U haalt niet alleen een warmtebron in huis maar ook een sfeervolle aanvulling voor uw kamer.
 

Nestor Martin houtkachels bij Van Manen haarden en kachels

Kom naar Van Manen haarden en kachels voor de houtkachels van Nestor Martin en laat u adviseren in onze showroom!
 •  
  1500 m² showroom in Barneveld
 •  
  200 kachels en haarden opgesteld
 •  
  Gedegen kennis en advies
 •  
  De beste vakmensen en DE-erkend
 • Een schone toekomst
 • De grootste keuze
 • Het juiste advies
 • De mooiste oplossing