Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Filteren

Inzet gashaarden

Met een inzet gashaard combineer je sfeer met gemak. Met 1 druk op de knop komt het vuur tot leven en kunt u genieten van de ultieme sfeer van vuur en een heerlijke warmte. Het voordeel van een inzet gashaard is dat het nauwelijks tot geen extra ruimte in beslag neemt. De inzet gashaard is netjes verwerkt in wand van uw woning. Gas inzethaarden vindt u bij Van Manen in allerlei soorten en maten. Bezoek onze showroom en vind de moderne gashaard die bij u past.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1.  
   
  Interieurinspiratie bij Van Manen
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eenvoudig plaatsen

Groot voordeel aan een inzet gashaard is dat deze tevens eenvoudig geplaatst kan worden. Dit is met name ideaal voor een bestaande situatie. Wilt u bijvoorbeeld een open haard vervangen door een moderne gashaard? Dan is een inzet gashaard vaak de ideale oplossing. Zonder al te veel breekwerk kan een inzet gashaard geplaatst worden. Wilt u een inzet gashaard plaatsen in uw nieuwe woning? Daar zijn de gas inzethaarden van Van Manen uiteraard ook uitermate geschikt voor.

Inzet gashaard kopen? Bezoek onze showroom

Wilt u graag een gashaard kopen? Breng dan een bezoek aan gashaarden specialist Van Manen haarden en kachels. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van de moderne gashaard, waaronder diverse modellen inzethaard op gas. Onze adviseur helpt u graag van de oriëntatie tot eventuele aankoop van een inzet gashaard.

Leer alles over de inzet gashaard

Wij helpen u graag bij de zoektocht naar uw ideale inzet gashaard. Als u die eenmaal gevonden heeft, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het gebruik daarvan. Het is belangrijk dat u de inzet gashaard goed onderhoud. Onderhoud van uw inzet gashaard wordt aangeraden om storingen of onveilige situaties te voorkomen. Wilt u meer weten? Lees alles over de gas inzethaarden in onze nieuwsberichten of neem contact met ons op voor meer informatie.

 •  
  1500 m² showroom in Barneveld
 •  
  200 kachels en haarden opgesteld
 •  
  Gedegen kennis en advies
 •  
  De beste vakmensen en DE-erkend
 • Een schone toekomst
 • De grootste keuze
 • Het juiste advies
 • De mooiste oplossing